- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Κοροναϊός - Νέα περιοριστικά μέτρα σε Δανία, Ισλανδία και Ολλανδία
ΔΙΕΘΝΗ
Ο αριθμός των κρουσμάτων έχει αυξηθεί στην Δανία τις τελευταίες εβδομάδες μετά την χαλάρωση των μέτρων του lockdown που είχε επιβληθεί ανάμεσα στον Μάρτιο και τον Μάιο.
Κατά τις τελευταίες 24 ώρες, 454 νέα κρούσματα καταγράφηκαν στην Δανία, κοντά στον αριθμό ρεκόρ των 473 που είχε καταγραφεί τον Απρίλιο. Ο ρυθμός αναπαραγωγής του ιού βρίσκεται στο 1,5 σε ολόκληρη την χώρα.
Η κυβέρνηση της Ισλανδίας επέβαλε το κλείσιμο των χώρων ψυχαγωγίας και των παμπ στην περιφέρεια της πρωτεύουσας Ρέικιαβικ για τέσσερις ημέρες, από τις 18 έως τις 21 Σεπτεμβρίου για την ανάσχεση της διάδοσης της πανδημίας του Covid-19.
Η Ολλανδία κατέγραψε 1.972 νέα κρούσματα κατά το τελευταίο 24ωρο, αριθμό ρεκόρ για τέταρτη συνεχή ημέρα.
Η κυβέρνηση του Μάρκ Ρούτε αναμένεται να ανακοινώσει εντός της ημέρας νέα περιοριστικά μέτρα τοπικού χαρακτήρα, που θα περιλαμβάνουν την απαγόρευση των μεγάλων δημοσίων συναθροίσεων και το κλείσιμο των εστιατορίων και των μπαρ νωρίς το βράδυ.
ΣΧΕΤΙΚΑ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό Δελτίο 12/12/2025
- ΚΑΙΡΟΣ Ο καιρός το Σάββατο 13/12/2025
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Χριστουγεννιάτικο gala της ΕΕΝΕ – Λάμψη επιχειρείν και προσφορά
- ΔΙΕΘΝΗ Η ιταλική κουζίνα στον κατάλογο της UNESCO
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Motor Oil και «Όραμα Ελπίδας» ένωσαν τις δυνάμεις τους για τη Διεθνή Ημέρα Εθελοντισμού
- ΔΙΕΘΝΗ TIME: Επτά επιχειρηματίες που ασχολούνται με την ΑΙ πρόσωπα της χρονιάς
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Μπλόκα Φραπέδες και συλλήψεις