Το e-mail σας αποθηκεύτηκε με επιτυχια!

Ο ALPHA

Φιλοξενώντας μερικά από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά ονόματα της χώρας και κάποια από τα δημοφιλέστερα τηλεοπτικά φορμάτ, ο Alpha είναι ένας από τους μεγαλύτερους τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλαδικής εμβέλειας.

Με πρόγραμμα για όλη την οικογένεια, εστιάζει σε ζωντανές ψυχαγωγικές και ενημερωτικές εκπομπές, ελληνική μυθοπλασία, real-life προγράμματα καθώς και ξένες αγαπημένες κινηματογραφικές ταινίες και σειρές. Εκτός από την βασική πλατφόρμα της τηλεόρασης, ο Alpha έρχεται σε επαφή με το κοινό του και μέσω web και mobile πλατφόρμας προσφέροντας μια 360ο κάλυψη και ενισχύοντας την παρακολούθηση και την διάδραση με τους τηλεθεατές του. Επιπλέον, το πρόγραμμά μεταδίδεται στις ΗΠΑ (Dish). Από τον Απρίλιο του 2016 ξεκίνησε τη λειτουργία του και ο Alpha Κύπρου, διατηρώντας την ίδια φιλοσοφία σε σχέση με την ποιότητα του περιεχομένου, την καινοτομία αλλά και την ιδιαίτερη προσέγγιση στον τηλεθεατή. Η τηλεόραση Alpha Κύπρου είναι μια Κυπριακή εταιρεία, με στρατηγικό συνεργάτη τον Alpha TV της Ελλάδας.

O Alpha ανήκει στο Alpha Media Group Ltd, μέλος του ομίλου εταιρειών DEMCO και έχει ιδιόκτητα στούντιο για τις εσωτερικές του παραγωγές.

escor
hit to search