- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Ο πρόεδρος Τραμπ δηλώνει ότι οι ΗΠΑ είναι έτοιμες να προβούν σε αντίποινα για τις επιθέσεις εναντίον της Σαουδικής Αραβίας
ΔΙΕΘΝΗ
Οι Ηνωμένες Πολιτείες πιστεύουν ότι ξέρουν ποιός κρύβεται πίσω από τις επιθέσεις εναντίον των πετρελαϊκών υποδομών της Σαουδικής Αραβίας και είναι έτοιμες να προβούν σε αντίποινα, αλλά περιμένουν εξακρίβωση και την εκτίμηση των Σαουδαράβων για το ποιοι ευθύνονται για την επίθεση, πριν αποφασίσουν πως θα δράσουν, δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.
Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο κατηγόρησε το Ιράν για τις επιθέσεις στις σαουδαραβικές πετρελαϊκές εγκαταστάσεις.
«Ο πετρελαϊκός εφοδιασμός της Σαουδικής Αραβίας δέχθηκε επίθεση. Υπάρχει λόγος να πιστεύουμε ότι γνωρίζουμε τον ένοχο, είμαστε έτοιμοι και οπλισμένοι με βάση τις επαληθεύσεις, αλλά περιμένουμε από το Βασίλειο να μας πει ποιος πιστεύει ότι είναι ο ένοχος αυτής της επίθεσης και υπό ποιους όρους θα δράσουμε!», έγραψε ο Τραμπ στο twitter.
«ΑΦΘΟΝΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ!» πρόσθεσε σε επόμενο tweet του.
ΣΧΕΤΙΚΑ
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Μεσημεριανό δελτίο 6/3/2026
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ροές μεταναστών σε Κρήτη και Γαύδο- 346 αφίξεις σε πέντε ώρες
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επιχείρηση διάσωσης στην Αργολίδα- Τραυματίτηκε 68χρονος Νορβηγός
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Τραγωδία με 15χρονο Γάλλο μαθητή σε σχολική εκδρομή- Έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου στην Ομόνοια
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Συγκλονίζουν οι φωτογραφίες από την Καισαριανή- Παρουσιάστηκαν νέα ντοκουμέντα
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επαναπατρισμοί Ελλήνων- Συγκινητικές στιγμές
- ΔΙΕΘΝΗ "Σφραγίστηκε" ο Πανάγιος Τάφος για λόγους ασφαλείας στην Ιερουσαλήμ