- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Ο πρόεδρος Τραμπ δηλώνει ότι οι ΗΠΑ είναι έτοιμες να προβούν σε αντίποινα για τις επιθέσεις εναντίον της Σαουδικής Αραβίας
ΔΙΕΘΝΗ
Οι Ηνωμένες Πολιτείες πιστεύουν ότι ξέρουν ποιός κρύβεται πίσω από τις επιθέσεις εναντίον των πετρελαϊκών υποδομών της Σαουδικής Αραβίας και είναι έτοιμες να προβούν σε αντίποινα, αλλά περιμένουν εξακρίβωση και την εκτίμηση των Σαουδαράβων για το ποιοι ευθύνονται για την επίθεση, πριν αποφασίσουν πως θα δράσουν, δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.
Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο κατηγόρησε το Ιράν για τις επιθέσεις στις σαουδαραβικές πετρελαϊκές εγκαταστάσεις.
«Ο πετρελαϊκός εφοδιασμός της Σαουδικής Αραβίας δέχθηκε επίθεση. Υπάρχει λόγος να πιστεύουμε ότι γνωρίζουμε τον ένοχο, είμαστε έτοιμοι και οπλισμένοι με βάση τις επαληθεύσεις, αλλά περιμένουμε από το Βασίλειο να μας πει ποιος πιστεύει ότι είναι ο ένοχος αυτής της επίθεσης και υπό ποιους όρους θα δράσουμε!», έγραψε ο Τραμπ στο twitter.
«ΑΦΘΟΝΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ!» πρόσθεσε σε επόμενο tweet του.
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό δελτίο 10/3/2026
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Μεγάλη δημοσκόπηση του ALPHA (B’ Μέρος)
- ΔΙΕΘΝΗ Προστασία σε πέντε Ιρανές αθλήτριες- Πολιτικό άσυλο έδωσε η Αυστραλία
- ΔΙΕΘΝΗ Ινδονησία: Κατέρρευσε τεράστια χωματερή
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Σε συνεδριακούς ρυθμούς το ΠΑΣΟΚ- Ανακοινώσεις, διαψεύσεις και αιχμές
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Επιπτώσεις του πολέμου στην Ελλάδα- Το κυβερνητικό σχέδιο
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επιστρέφει στη φυλακή ο Σουδανός- "Πήγα να παραδώσω τις χειροβομβίδες"