- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
ΗΠΑ: Ο Τραμπ έθεσε σε υποχρεωτική άδεια τους υπαλλήλους σε προγράμματα πολυπολιτισμικότητας
ΔΙΕΘΝΗ
Οι υπάλληλοι που εργάζονται σε προγράμματα πολυπολιτισμικότητας, το κλείσιμο των οποίων διέταξε ο Τραμπ, θα τεθούν σε υποχρεωτική άδεια από σήμερα το βράδυ, επιβεβαίωσε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Κάρολαϊν Λίβιτ στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης X.
Επιβεβαίωσε ένα μήνυμα του Ομοσπονδιακού Γραφείου διαχείρισης προσωπικού που ζητεί να ενημερωθούν «όλοι οι υπάλληλοι των γραφείων DEIA (Διαφορετικότητας, Ισότητας, Συμπερίληψης και Προσβασιμότητας) ότι τίθενται σε διοικητική άδεια μετ' αποδοχών με άμεση ισχύ».
Η διοίκηση «λαμβάνει μέτρα για να κλείσει/βάλει τέλος σε όλες τις πρωτοβουλίες, τα γραφεία και τα προγράμματα της DEIA», αναφέρει επίσης το μήνυμα που δημοσιοποιήθηκε στο X χθες το βράδυ.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε τον alphatv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Για περισσότερη ενημέρωση και ειδήσεις ακολουθήστε @AlphaNewsGr στο twitter (X)
ΣΧΕΤΙΚΑ
Ρωσικές επιδρομές προκάλεσαν ζημιές στη Λαύρα των Σπηλαίων του Κιέβου, μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO, σύμφωνα με την κυβέρνηση
ΔΙΕΘΝΗ
Ταγιάνι: «Oι εικόνες δείχνουν κατάχρηση εξουσίας. Από το να συλλάβεις έναν ένοπλο άνδρα, μέχρι να τον σκοτώσεις, υπάρχει μεγάλη διαφορά»
ΔΙΕΘΝΗ
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Μεσημεριανό Δελτίο 26/01/2026
- ΚΑΙΡΟΣ Ο καιρός τη Δευτέρα 26/01/2026
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ραψάνη Λάρισας: Το χωριό με τα 30.000 βιβλία
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Δασκάλα από τις Σέρρες έδωσε ζωή στη Φολέγανδρο
- ΔΙΕΘΝΗ Ανέβηκε 101 ορόφους χωρίς σκοινί
- ΔΙΕΘΝΗ Ρομπότ σαν άνθρωπος
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Όταν οι εφαρμογές της AI γίνονται παγίδα