- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Χίος: Προφυλακιστέος ο 48χρονος που πυροβόλησε και τραυμάτισε δύο 16χρονους πρόσφυγες
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Προφυλακιστέος στις δικαστικές φυλακές της Χίου, κρίθηκε σήμερα, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 48χρονος από το χωριό Χαλκειός, που το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης, σύμφωνα με το κατηγορητήριο σε βάρος του, πυροβόλησε με την κυνηγετική καραμπίνα που κατείχε και τραυμάτισε δύο 16χρονους Σύριους που βρισκόταν μέσα στο θερμοκήπιό του.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, την ίδια μέρα ομάδα νεαρών που διαμένουν στον γειτονικό με το θερμοκήπιό του καταυλισμό, είχε επιτεθεί στον 48χρονο με πέτρες και ξύλα. Εναντίον τεσσάρων από αυτούς έχουν απαγγελθεί κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος.
Ο 48χρονος έχει κατηγορηθεί και στο παρελθόν για χρήση κυνηγετικού όπλου κατά διαμενόντων στον καταυλισμό του χωριού του, πράξη για την οποία είχε αθωωθεί.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Φωτογραφία: Eurokinissi
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Μεσημεριανό δελτίο 27/11/2025
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επιδοτήσεις ΟΠΕΚΕΠΕ- Ξεκινούν οι πληρωμές
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Εξεταστική Επιτροπή για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: "Εκρηκτική" ακρόαση μάρτυρα
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ "Μαϊμού" έργα τέχνης και ράβδοι χρυσού- Κατασχέθηκαν 480 πλαστοί πίνακες και όπλα από την ΕΛ.ΑΣ.
- ΔΙΕΘΝΗ Φλεγόμενος ουρανοξύστης στο Χονγκ Κονγκ- 56 νεκροί- εκατοντάδες αγνοούμενοι
- ΔΙΕΘΝΗ Νέα φονική επίθεση καρχαρία στην Αυστραλία
- ΔΙΕΘΝΗ ΗΠΑ: Έκρηξη οργής από τον Τραμπ- Αφγανός πυροβόλησε Εθνοφρουρούς