- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Χίος: Προφυλακιστέος ο 48χρονος που πυροβόλησε και τραυμάτισε δύο 16χρονους πρόσφυγες
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Προφυλακιστέος στις δικαστικές φυλακές της Χίου, κρίθηκε σήμερα, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 48χρονος από το χωριό Χαλκειός, που το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης, σύμφωνα με το κατηγορητήριο σε βάρος του, πυροβόλησε με την κυνηγετική καραμπίνα που κατείχε και τραυμάτισε δύο 16χρονους Σύριους που βρισκόταν μέσα στο θερμοκήπιό του.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, την ίδια μέρα ομάδα νεαρών που διαμένουν στον γειτονικό με το θερμοκήπιό του καταυλισμό, είχε επιτεθεί στον 48χρονο με πέτρες και ξύλα. Εναντίον τεσσάρων από αυτούς έχουν απαγγελθεί κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος.
Ο 48χρονος έχει κατηγορηθεί και στο παρελθόν για χρήση κυνηγετικού όπλου κατά διαμενόντων στον καταυλισμό του χωριού του, πράξη για την οποία είχε αθωωθεί.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Φωτογραφία: Eurokinissi
ΣΧΕΤΙΚΑ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό Δελτίο 23/11/2025
- ΔΙΕΘΝΗ Στο πνεύμα των γιορτών – Εμβληματικό χριστουγεννιάτικο τραγούδι
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Εκδήλωση για την ημέρα των ενόπλων δυνάμεων
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ενίσχυση 250 ευρώ από αύριο σε συνταξιούχους – Πολιτική αντιπαράθεση
- ΔΙΕΘΝΗ «Άγουρες» συμμορίες στο Σικάγο – Νεκρός 14χρονος από πυροβολισμούς
- ΔΙΕΘΝΗ Σχέδιο για το τέλος του πολέμου στην Ουκρανία - «Παράθυρο» από Τραμπ για αλλαγές
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ «Πήραν φωτιά» τα ρακοκάζανα στην Κρήτη - Με μουσική και γλέντι στο έθιμο