- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Στον εισαγγελέα η υπόθεση τέλεσης λειτουργίας σε κεντρική εκκλησία της Πάτρας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Στα χέρια του εισαγγελέα Πατρών βρίσκεται η υπόθεση της τέλεσης λειτουργίας σε κεντρική εκκλησία της Πάτρας, στις 25 Μαρτίου.
Ειδικότερα, μετά την δημοσιοποίηση τηλεοπτικού υλικού μέσα από τον ιερό ναό, από τον ιστότοπο «Patrastv», όπου φαίνεται να τελείται θεία λειτουργία, παρουσία μικρού αριθμού πιστών, η Αστυνομία ξεκίνησε έρευνα και σχημάτισε δικογραφία.
Η συγκεκριμένη δικογραφία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος αναμένεται να αποφασίσει σχετικά με την άσκηση ποινικών διώξεων, ενώ για την υπόθεση έχει ενημερωθεί και η μητρόπολη Πατρών.
Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την καταγραφή του περιστατικού, αστυνομικοί θα πραγματοποιούν περιπολίες το πρωί της προσεχούς Κυριακής έξω από τον συγκεκριμένο ιερό ναό και σε περίπτωση που τελεσθεί θεία λειτουργία, θα ακολουθηθεί η διαδικασία του αυτόφωρου.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Mεσημεριανό Δελτίο 09/01/2026
- ΔΙΕΘΝΗ Ονδούρα: Επίθεση σε βουλευτή – Της πέταξαν βόμβα στο κεφάλι
- ΔΙΕΘΝΗ Πολιτικές αναταράξεις στην Κύπρο μετά την κυκλοφορία βίντεο με καταγγελίες για μίζες
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Μάρτυρας – κλειδί στη δίκη για τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη
- ΔΙΕΘΝΗ Νύχτα κόλασης στην Ουκρανία
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Παρέμβαση Δένδια σε κόντρα Καιρίδη - Κωνσταντοπούλου
- ΔΙΕΘΝΗ Χιόνια και πολικό ψύχος στην Ευρώπη