- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Ναύπλιο - Μικροποσότητες ναρκωτικών, μαχαίρια και κινητά τηλέφωνα βρήκε η Αστυνομία κατά την διάρκεια έρευνας στις φυλακές
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Μικροποσότητες ναρκωτικών, μαχαίρια και κινητά τηλέφωνα βρήκε η Αστυνομία κατά την διάρκεια έρευνας πραγματοποίησε σήμερα τα ξημερώματα στις φυλακές Ναυπλίου. Οι αστυνομικοί των τμημάτων Ασφαλείας Ναυπλίου και 'Αργους, οι οποίοι είχαν μαζί τους και αστυνομικό σκύλο εντοπισμού ναρκωτικών, βρήκαν πέντε μικροποσότητες κάνναβης, δύο μικροποσότητες ηρωίνης, τέσσερα μαχαίρια, μία μεταλλική λάμα και επτά κινητά τηλέφωνα.
Στην συνέχεια, οι αστυνομικοί συνέλαβαν δέκα κρατούμενους, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και της εισαγωγής ναρκωτικών σε σωφρονιστικό κατάστημα και της οπλοκατοχής.
ΣΧΕΤΙΚΑ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό δελτίο 23/2/2026
- ΔΙΕΘΝΗ SOS για τις φάλαινες- Στο έλεος ψαράδων και πλοίων
- ΔΙΕΘΝΗ Πολύνεκρο δυστύχημα στο Νεπάλ- Λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα
- ΔΙΕΘΝΗ Ιταλία: Διεφθαρμένος αστυνομικός σκηνοθέτησε δολοφονία
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Γύπες επέστρεψαν στους αιθέρες της Κρήτης- Τίμησαν τους τρεις νεκρούς ορειβάτες
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Αίθριος ο καιρός τις επόμενες ημέρες- Ηλιοφάνεια και βοριαδάκι
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ψαροταβέρνες στην Θεσσαλονίκη- Δεν έβρισκες τραπέζι