- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Τένις: Ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα παίξει στο Μπρίσμπεϊν
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ανακοίνωσε ότι θα λάβει μέρος στο τουρνουά του Μπρίσμπεϊν, μια από τις πρώτες διοργανώσεις της σεζόν, που αποτελεί «προάγγελο» του Australian Open.
Ο Σέρβος τενίστας θα αγωνισθεί στο Μπρίσμπεϊν, προκειμένου να προετοιμασθεί όσο το δυνατόν καλύτερα, εν' όψει του πρώτου Grand Slam του 2025, όπου θα διεκδικήσει τον τίτλο για 11η φορά στην καριέρα του.
Το τουρνουά στην μεγαλούπολη της Αυστραλίας, θ' αρχίσει στιςε 30 Δεκεμβρίου και ο «Νόλε», ο οποίος βρίσκεται στο Νο 7 της παγκόσμιας κατάταξης, θα συμμετάσχει μαζί με τους Γκρίγκορ Ντιμιτρόφ, Χόλγκερ Ρούν και Φράνσις Τιαφόε.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που θ' αρχίσω την περιοδεία μου στην Αυστραλία από το Brisbane International και θα παίξω ξανά στο Pat Rafter Arena», δήλωσε σχετικά ο 37χρονος Τζόκοβιτς, ενώ υπενθυμίζεται ότι το Australian Open θ' αρχίσει στις 12 Ιανουαρίου.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ
Ακολουθήστε τον alphatv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Για περισσότερη ενημέρωση και ειδήσεις ακολουθήστε @AlphaNewsGr στο twitter (X)
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό δελτίο 5/12/2025
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ TikTok ALPHA
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ ALPHA Μυθοπλασία: Στην κορυφή των αναζητήσεων της Google για το 2025
- ΔΙΕΘΝΗ Ψυχρή Σελήνη: Εντυπωσιακές εικόνες από την τελευταία υπερπανσέληνο του έτους
- ΔΙΕΘΝΗ Ιταλία: Οι Αρχές στο Μιλάνο απαγορεύουν τις κλειδοθήκες
- ΔΙΕΘΝΗ Κίνα: Αρδευτικό έργο 2.200 ετών
- ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 200.000 δανειολήπτες με ελβετικό φράγκο- Στον Άρειο Πάγο για τη ρήτρα