- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Υπό την προεδρία του πρωθυπουργού συνεδριάζει το υπουργικό συμβούλιο μέσω τηλεδιάσκεψης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σε εξέλιξη βρίσκεται, από τις 11 το πρωί, σύμφωνα με το πρόγραμμα, η συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.
Η συνεδρίαση πραγματοποιείται μέσω τηλεδιάσκεψης και τα θέματα που θα αποτελέσουν αντικείμενο συζήτησης είναι η παρουσίαση νομοθετικών πρωτοβουλιών του υπουργείου Οικονομικών για την ενσωμάτωση φορολογικών οδηγιών, η παρουσίαση νομοθετικών πρωτοβουλιών του υπουργείου Υγείας όπως η κύρωση των από 23.6.2020 επιμέρους συμβάσεων δωρεάς μεταξύ του ελληνικού Δημοσίου και του κοινωφελούς ιδρύματος «Σταύρος Σ. Νιάρχος» για την ενίσχυση και αναβάθμιση των υποδομών στον τομέα της Υγείας, και η ίδρυση του Οργανισμού Διασφάλισης της Ποιότητας στην Υγεία Α.Ε.
Επίσης, θα παρουσιαστεί το νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας για την ενσωμάτωση της ευρωπαϊκής οδηγίας 2019/904 του ευρωκοινοβουλίου και του συμβουλίου της 5ης Ιουνίου 2019 σχετικά με τη μείωση των επιπτώσεων ορισμένων πλαστικών προϊόντων στο περιβάλλον, η παρουσίαση από το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού του αθλητικού νομοσχεδίου, η εισήγηση από το υπουργείο Δικαιοσύνης σχετικά με την επιλογή δικαστικών λειτουργών για την πλήρωση των θέσεων: α) Προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας, β) Προέδρου του Αρείου Πάγου, γ) πέντε Αντιπροέδρων του Αρείου Πάγου κ.α.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Μεσημεριανό Δελτίο 3/3/2026
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Συμπλοκή επιβατών σε λεωφορείο- Τον χτύπησε με στυλό στο μάτι
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Καραμπόλα με νεκρό 24χρονο στην Ποσειδώνος - Υπο την επήρεια αλκοόλ ο ένας οδηγός
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Οικιακή βοηθός κατηγορείται για φόνο – Εξιχνίαση μετά από 9 χρόνια
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Πόλεμος στη Μέση Ανατολή - Τον Ν. Ανδρουλάκη ενημέρωσε ο Κ. Μητσοτάκης
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Έλληνες ζητούν επαναπατρισμό – Εγκλωβισμένοι σε χώρες του Κόλπου
- ΔΙΕΘΝΗ Πόλεμος στη Μέση Ανατολή – Εγκλωβισμένοι Έλληνες μιλούν στον Alpha