- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη γραμμή 1 του Μετρό λόγω πυρκαγιάς μεταξύ των σταθμών Πειραιάς-Φάληρο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Η κυκλοφορία στη Γραμμή 1 του Μετρό, γίνεται πλέον στο τμήμα «Φάληρο - Κηφισιά», με μετεπιβίβαση των επιβατών στο σταθμό «Ταύρος» σε άλλο συρμό.
Για την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ έχει εκτάκτως δρομολογήσει λεωφορεία στο τμήμα της γραμμής 500 από Πειραιά (πλατεία Καραϊσκάκη) μέχρι το Φάληρο. Επίσης, οι επιβάτες που μετακινούνται από και προς Πειραιά μπορούν να χρησιμοποιούν τις εξής γραμμές: 040 Πειραιάς - Σύνταγμα, 130 Πειραιάς - Νέα Σμύρνη, 217 Πειραιάς - Αγ. Δημήτριος - Στ. Δάφνη, 218 Πειραιάς - Στ. Δάφνη, 229 Πειραιάς - Αγ. Δημήτριος - Στ. Δάφνη, Α1 Πειραιάς - Βούλα και Β1 Πειραιάς - 'Ανω Γλυφάδα.
«Η διοίκηση της ΣΤΑΣΥ διαβεβαιώνει το επιβατικό κοινό, ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια από τα τεχνικά της συνεργεία, προκειμένου να αποκατασταθεί το συντομότερο δυνατό η κυκλοφορία μέχρι τον Πειραιά», επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό δελτίο 14/11/2025
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ TikTOK141125.transfer
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ο Αλέξης Τσίπρας για το δημοψήφισμα- Απόσπασμα από το βιβλίο του
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Οι ηγέτες της ναυτιλίας στο BAHRI WEEK DUBAI- Έστειλαν μηνύματα από το διεθνές συνέδριο
- ΔΙΕΘΝΗ "Πύραυλος" ο Τζεφ Μπέζος- Επιτυχημένη εκτόξευση δορυφόρων στον Άρη
- ΔΙΕΘΝΗ Σουηδία: Νεκροί και τραυματίες από πτώση λεωφορείου σε στάση στο κέντρο της Στοκχόλμης
- ΔΙΕΘΝΗ Αστυνομικός σε ρόλο μαιευτήρα- Σταμάτησε για μπλόκο ετοιμόγεννη