- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Συνελήφθη για εμπλοκή σε απάτες με τροχαία ατυχήματα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Για εμπλοκή σε συμμορία που φέρεται να δραστηριοποιείται σε απάτες με το πρόσχημα των τροχαίων - «μαϊμού», συνελήφθη 26χρονος Βούλγαρος, στη Θεσσαλονίκη.
Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., θύματα της εγκληματικής ομάδας έπεσαν το προηγούμενο διάστημα δύο ηλικιωμένοι, από τους οποίους οι δράστες, προσποιούμενοι τους αστυνομικούς, απέσπασαν 9.500 ευρώ και τιμαλφή.
Από την έρευνα των διωκτικών Αρχών προέκυψε ότι η συγκεκριμένη ομάδα αποπειράθηκε να εξαπατήσει με τον ίδιο τρόπο άλλους τέσσερις ηλικιωμένους. Οι συνεργοί του 26χρονου παραμένουν άγνωστοι και πιθανότατα κάποιοι εξ αυτών να βρίσκονται εκτός Ελλάδος.
Το κόλπο με τα δήθεν τροχαία ατυχήματα είναι από τις πιο συνηθισμένες μορφές απάτες. Επιτήδειοι καλούν σε ανυποψίαστους πολίτες προφασιζόμενοι ότι συγγενικά τους πρόσωπα ενεπλάκησαν σε τροχαία ατυχήματα με υπαιτιότητά τους και αξιώνουν χρήματα για να αποφευχθούν οι συνέπειες του νόμου.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΣΧΕΤΙΚΑ
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Μεσημεριανό δελτίο 2/3/2026
- ΔΙΕΘΝΗ ΗΠΑ: τρεις νεκροί στο Τέξας- Σκότωσαν τον δράστη- Πιθανό τρομοκρατικό κίνητρο
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Τραγωδία στα Τέμπη: Συγκίνηση στο μνημόσυνο του Ντ. Ρούτσι
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Άγιο είχε οδηγός αυτοκινήτου- Έπεσε σε δέντρο στα Καλάβρυτα
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίθεση κουκουλοφόρου- Πυρπόλησε αυτοκίνητο
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Θάνατος εγκύου στον Κολωνό- Για τρία κακουργήματα ο σύντροφος
- ΔΙΕΘΝΗ Δέκα ελληνικά πλοία με 85 Έλληνες ναυτικούς, εγκλωβισμένοι στα Στενά του Ορμούζ