- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Ξεκινά στις 13 Δεκεμβρίου το «καλάθι των Χριστουγέννων» - Ποια προϊόντα έχουν «κλειδώσει» και ποια είναι υπό συζήτηση
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Αυτό γνωστοποίησε ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Σωτήρης Αναγνωστόπουλος, μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ και σημείωσε ότι οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν εντός της εβδομάδας.
Η σκέψη που υπάρχει για τους κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα, όπως σημείωσε, είναι ότι «συνήθως τα αρτοποιεία και τα ζαχαροπλαστεία αποτελούν καλύτερες πηγές γι' αυτού του είδους τα προϊόντα και πολλές φορές πετυχαίνουν και πολύ καλύτερες τιμές από ένα σούπερ μάρκετ».
«Εκεί που θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή για τα συγκεκριμένα γλυκά, δηλαδή για τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες - συνέχισε ο ίδιος -, είναι επειδή υπάρχουν πολλές διαφορετικές ποιότητες και πολλά διαφορετικά καταστήματα, οι καταναλωτές να κάνουν προσεκτική έρευνα αγοράς εάν δεν θέλουν να έχουν μια απώλεια εισοδήματος, με την έννοια ότι μπορεί να αγοράσω κάτι πολύ ακριβότερα απ' ό,τι θα το αγόραζα συνήθως.
Οπότε χρειάζεται μια καλή έρευνα αγοράς, ειδικά για όσους έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. Υπάρχουν γλυκά για όλα τα βαλάντια, ομοίως και στα σούπερ μάρκετ».
Ακολουθήστε τον alphatv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Για περισσότερη ενημέρωση και ειδήσεις ακολουθήστε @AlphaNewsGr στο twitter (X)
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Μεσημεριανό δελτίο 27/11/2025
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επιδοτήσεις ΟΠΕΚΕΠΕ- Ξεκινούν οι πληρωμές
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Εξεταστική Επιτροπή για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: "Εκρηκτική" ακρόαση μάρτυρα
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ "Μαϊμού" έργα τέχνης και ράβδοι χρυσού- Κατασχέθηκαν 480 πλαστοί πίνακες και όπλα από την ΕΛ.ΑΣ.
- ΔΙΕΘΝΗ Φλεγόμενος ουρανοξύστης στο Χονγκ Κονγκ- 56 νεκροί- εκατοντάδες αγνοούμενοι
- ΔΙΕΘΝΗ Νέα φονική επίθεση καρχαρία στην Αυστραλία
- ΔΙΕΘΝΗ ΗΠΑ: Έκρηξη οργής από τον Τραμπ- Αφγανός πυροβόλησε Εθνοφρουρούς