- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Αποκλείστηκε στα ημιτελικά η Σάκκαρη - «Αγχώθηκα, είναι ανθρώπινο, αλλά θα μάθω απ΄ αυτό»
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έβαλε τις βάσεις για να προκριθεί στον τελικό. Στο καθοριστικό τρίτο σετ προηγήθηκε με 5-3, είχε match ball, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη.
Πλέον η Κρεϊτσίκοβα θα κληθεί να αντιμετωπίσει στον τελικό τη Ρωσίδα Αναστάσια Παβλιουτσένκοβα, με τις δύο παίκτριες να βρίσκονται για πρώτη φορά στον τελικό.
Αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά την ποιότητα που διαθέτει ως άνθρωπος, η Μαρία Σάκκαρη, δεν έψαξε για δικαιολογίες. Λίγο μετά τον χαμένο ημιτελικό του Roland Garros από την Τσέχα, Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα, η 25χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια, σχολίασε:
«Ναι, πρέπει να είμαι απόλυτα ειλικρινής. Αγχώθηκα αρχίζοντας να σκέφτομαι ότι βρίσκομαι μόλις έναν πόντο από τον τελικό. Υποθέτω ότι είναι λάθος ενός πρωτοεμφανιζόμενου. Το καλό είναι ότι όταν δώσω ξανά στον εαυτό μου την ευκαιρία να είμαι σε αυτήν τη θέση, τότε ξέρω ότι δεν χρειάζεται να το ξανακάνω. Μόλις αγχώθηκα λίγο, το παιχνίδι μου έγινε πιο παθητικό και ειδικά στους σημαντικούς πόντους. Νομίζω ότι είναι ανθρώπινα συναισθήματα, αλλά νομίζω ότι θα μάθω από αυτό. Η σημερινή απώλεια πονάει πολύ, γιατί ήμουν τόσο κοντά. Ήμουν μόλις έναν πόντο μακριά. Αλλά τι μπορείς να κάνεις; Υπάρχουν πολλά θετικά και μερικά αρνητικά. Απλώς πρέπει να προχωρήσω και να δω πώς θα το κάνω την επόμενη φορά».
ΣΧΕΤΙΚΑ
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό δελτίο 15/11/2025
- ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ο Παν. Καραΐσκος στον ALPHA- Μαραθωνοδρόμος και στη ζωή
- ΔΙΕΘΝΗ Ο θρύλος του Ντ. Μπόουι- Νέο βιβλίο και ντοκιμαντέρ για το έργο του
- ΔΙΕΘΝΗ Ιταλία: Έσοδα από τον αδήλωτο χρυσό- Σχέδιο φορολόγησης εξετάζει η Τζ. Μελόνι
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Φαράγγια Σαρανταπόρου- Γιγαντιαίος ιστός από χιλιάδες αράχνες
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Θεσσαλονίκη: Εθελοντές και φοιτητές καθαρίζουν το Δέλτα Αξιού
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Έλληνες φοιτητές σώζουν τα πλατάνια- Σχεδίασαν ενέσιμη θεραπεία