ALPHA NEWS

Εμανουέλ Μακρόν: “Δεσμεύομαι να καταπολεμήσω τον αντισημιτισμό”

Εμανουέλ Μακρόν: “Δεσμεύομαι να καταπολεμήσω τον αντισημιτισμό”
INTIME

Με ανάρτηση του στο X αποφάσισε ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, να θυμηθεί τα θύματα της 7ης Οκτωβρίου του 2023.

Επιπλέον πέρα από την αναφορά στα θύματα ο Μακρόν είπε: “Μάχομαι κατά του αντισημιτισμού και της τρομοκρατίας, πάντα και παντού,δουλεύω για την ειρήνη και για την ασφάλεια όλων: αυτή είναι η δέσμευση της Γαλλίας”.

Η σχετική ανάρτηση:

” 7 Οκτωβρίου.

3 χρόνια από τις βάρβαρες τρομοκρατικές επιθέσεις της Χαμάς που στοίχισαν τη ζωή σε περισσότερους από 1.200 ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων 51 συμπατριωτών μας.

3 χρόνια από τότε που συμμεριζόμαστε τη θλίψη του Κράτους του Ισραήλ και των πενθούντων οικογενειών.

3 χρόνια αργότερα, δεν ξεχνάμε τα ονόματα ή τα πρόσωπα: αυτά της Μάγια, του Οχάντ, του Βαλεντίν και τόσων άλλων.

Καταπολέμηση του αντισημιτισμού και της τρομοκρατίας, παντού και πάντα, εργασία για την ειρήνη και την ασφάλεια όλων: αυτή είναι η δέσμευση της Γαλλίας.”

 

Ακολουθήστε το Alpha News στο TikTok για καθημερινή ενημέρωση

Ακολουθήστε τον alphatv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις