ALPHA NEWS

Τένις: Ήττα της Σάκκαρη στο Τόκιο

Τένις: Ήττα της Σάκκαρη στο Τόκιο

Η Μαρία Σάκκαρη πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε κόντρα στην Λέιλα Φερνάντες στο τουρνουά της κατηγορίας WTA 500 που διεξάγεται στο Τόκιο.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, Νο54 στην παγκόσμια κατάταξη, έκανε εξαιρετικό ματς, αλλά δεν μπόρεσε να συνεχίσει το θετικό σερί της στο Pan Pacific Open του Τόκιο.

Προερχόμενη από δύο νίκες στα προκριματικά, η 30χρονη Ελληνίδα ηττήθηκε από την Καναδέζα με 7-6(5) και 6-4 για τον πρώτο γύρο του κυρίως ταμπλό.

Το συναρπαστικό πρώτο σετ κρίθηκε στο tie break, εκεί όπου η Σάκκαρη προηγήθηκε με 4-0 και 5-3, αλλά η Φερνάντες ήταν πιο ψύχραιμη στο τέλος.

Στο δεύτερο σετ η Σάκκαρη προηγήθηκε δύο φορές με break, αλλά η 23χρονη Φερνάντες πήρε τα τέσσερα τελευταία games του ματς και τελικά τη νίκη.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Ακολουθήστε τον alphatv.gr  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Για περισσότερη ενημέρωση και ειδήσεις ακολουθήστε @AlphaNewsGr στο twitter (X)