- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Μυτιλήνη: Κλειστά για μια εβδομάδα τα Κέντρα Υγείας Καλλονής και Πολιχνίτου Λέσβου, λόγω κρούσματος κορονοϊού
ΥΓΕΙΑ
Ο Δήμος Δυτικής Λέσβου εξετάζει επίσης το ενδεχόμενο να δημιουργηθεί άμεσα υπαίθριος σταθμός του ΕΚΑΒ και ιατρείο επειγόντων περιστατικών στο κτίριο τής «πρώην Εμπορικής» στο κέντρο της Καλλονής.
Όπως έγινε γνωστό, σήμερα θα πραγματοποιηθεί νέα έκτακτη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (ΣΟΠΠ) του Δήμου Δυτικής Λέσβου. Την ίδια ώρα συνεργεία του Δήμου προβαίνουν στις προγραμματισμένες απολυμάνσεις δημόσιων χώρων, ενώ προληπτικά απολυμάνθηκε από το πρωί και ο χώρος γύρω από το Κέντρο Υγείας Καλλονής.
Σύμφωνα με δήλωση του δημάρχου Ταξιάρχη Βέρρου, «η εξέλιξη αυτή σαφώς και δεν είναι η καλύτερη δυνατή, όμως δεν αλλάζει κάτι ως προς τον τρόπο που καλούμαστε όλοι να αντιμετωπίσουμε την πανδημία: Τηρώντας απαρέγκλιτα τα μέτρα προστασίας, αποφεύγοντας τις άσκοπες μετακινήσεις και κυρίως μένοντας στο σπίτι μας».
ΣΧΕΤΙΚΑ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό Δελτίο 24/2/2026
- ΚΑΙΡΟΣ Ο καιρός την Τετάρτη 25/02/2026
- ΔΙΕΘΝΗ Tik Tok Alpha News: Χιονοστιβάδα κόβει την ανάσα στη Ρωσία
- ΔΙΕΘΝΗ Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία – Τέταρτος χρόνος πολέμου – 500.000 νεκροί
- ΔΙΕΘΝΗ Ο Alpha στην Ύδρα- Χολιγουντιανό σκηνικό στα σοκάκια του νησιού
- ΔΙΕΘΝΗ Πρώτη φορά σε προσκύνημα ο Φραγκίσκος της Ασίζης – 400.000 προκρατήσεις από πιστούς
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Θάνατος Σήφη Βαλυράκη - Καταθέτει νέος μάρτυρας στη δίκη