- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Κύπρος: Αναμένεται σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων
ΔΙΕΘΝΗ
Τη σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων κατά της πανδημίας του κορονοϊού πρόκειται να ανακοινώσει σήμερα στις 12:30 το μεσημέρι ο υπουργός Υγείας της Κύπρου, Κωνσταντίνος Ιωάννου.
Ο κ. Ιωάννου θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στην οποία θα ανακοινώσει τις αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου για την αποκλιμάκωση των μέτρων, η ισχύς των οποίων λήγει στις 31 Ιανουαρίου. Στην παρουσίαση των αποφάσεων θα συμμετέχει και ο Επικεφαλής της Συμβουλευτικής Επιστημονικής Επιτροπής για τον κορονοϊό στην Κύπρο δρ Κωνσταντίνος Τσιούτης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση προσανατολίζεται στην επαναλειτουργία των καταστημάτων λιανικού εμπορίου, των κουρείων/κομμωτηρίων, καθώς και την επιστροφή των μαθητών στα δημοτικά, ενώ η αποστολή sms για τη μετακίνηση και η απαγόρευση της νυχτερινής κυκλοφορίας θα παραμείνει.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕAlpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό Δελτίο 26/11/2025
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Θάνατος φοιτητή σε κατάρρευση κτηρίου στη Λάρισα – Ποινή- χάδι καταγγέλλουν οι γονείς
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επικίνδυνη κακοκαιρία – 48ωρο στο κόκκινο
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ «Οχυρώνονται» για την κακοκαιρία
- ΚΑΙΡΟΣ Ο καιρός την Πέμπτη 27/11/2025
- ΔΙΕΘΝΗ Tik Tok Alpha: Στους -62 βαθμούς η θερμοκρασία στην Ανταρκτική
- ΔΙΕΘΝΗ Σε ρυθμούς Χριστουγέννων – Το ψηλότερο δέντρο του κόσμου