- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Κύπρος: Αναμένεται σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων
ΔΙΕΘΝΗ
Τη σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων κατά της πανδημίας του κορονοϊού πρόκειται να ανακοινώσει σήμερα στις 12:30 το μεσημέρι ο υπουργός Υγείας της Κύπρου, Κωνσταντίνος Ιωάννου.
Ο κ. Ιωάννου θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στην οποία θα ανακοινώσει τις αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου για την αποκλιμάκωση των μέτρων, η ισχύς των οποίων λήγει στις 31 Ιανουαρίου. Στην παρουσίαση των αποφάσεων θα συμμετέχει και ο Επικεφαλής της Συμβουλευτικής Επιστημονικής Επιτροπής για τον κορονοϊό στην Κύπρο δρ Κωνσταντίνος Τσιούτης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση προσανατολίζεται στην επαναλειτουργία των καταστημάτων λιανικού εμπορίου, των κουρείων/κομμωτηρίων, καθώς και την επιστροφή των μαθητών στα δημοτικά, ενώ η αποστολή sms για τη μετακίνηση και η απαγόρευση της νυχτερινής κυκλοφορίας θα παραμείνει.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕΣΧΕΤΙΚΑ
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό δελτίο 2/4/2026
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ TikTok ALPHA
- ΔΙΕΘΝΗ Μεγάλη Πέμπτη για τους Καθολικούς- Η Τελετή του Νιπτήρος
- ΔΙΕΘΝΗ Ιστορική αποστολή της NASA- Σε τροχιά ο "Artemis II"
- ΔΙΕΘΝΗ Απατεώνες στο Έβερεστ- Δηλητηρίαζαν ορειβάτες
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Βέροια: Δεν τα κατάφερε ο 7χρονος μετά από πτώση από μεγάλο ύψος
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Στη Σ. Αραβία ο Νίκος Δένδιας- Επισκέφτηκε την ελληνική ομάδα Patriot