- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Κύπρος: Αναμένεται σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων
ΔΙΕΘΝΗ
Τη σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων κατά της πανδημίας του κορονοϊού πρόκειται να ανακοινώσει σήμερα στις 12:30 το μεσημέρι ο υπουργός Υγείας της Κύπρου, Κωνσταντίνος Ιωάννου.
Ο κ. Ιωάννου θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στην οποία θα ανακοινώσει τις αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου για την αποκλιμάκωση των μέτρων, η ισχύς των οποίων λήγει στις 31 Ιανουαρίου. Στην παρουσίαση των αποφάσεων θα συμμετέχει και ο Επικεφαλής της Συμβουλευτικής Επιστημονικής Επιτροπής για τον κορονοϊό στην Κύπρο δρ Κωνσταντίνος Τσιούτης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση προσανατολίζεται στην επαναλειτουργία των καταστημάτων λιανικού εμπορίου, των κουρείων/κομμωτηρίων, καθώς και την επιστροφή των μαθητών στα δημοτικά, ενώ η αποστολή sms για τη μετακίνηση και η απαγόρευση της νυχτερινής κυκλοφορίας θα παραμείνει.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕAlpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό δελτίο 29/1/2026
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ TikTok ALPHA
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Η «Αυτοψία», στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων- Στον ALPHA απόψε στις 23:30
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Μηνύματα από τη φρεγάτα "Κίμων"- Ενισχύεται η Ελληνογαλλική στρατιωτική συμμαχία
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Μετωπική για τα Ίμια- Στα χαρακώματα Κυβέρνηση- ΠΑΣΟΚ
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Έλληνας και Γαλλία υπουργοί Άμυνας- Συνάντησή τους στην φρεγάτα "Κίμων"
- ΔΙΕΘΝΗ Tεράστια καραμπόλα στον Καναδά- Τυλίχτηκαν στις φλόγες