- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Αναστέλλει λόγω κοροναϊού τις εργασίες της η Αιγυπτιακή Βουλή μέχρι τις 12 Απριλίου
ΔΙΕΘΝΗ
Αναστέλλονται όλες οι δραστηριότητες της Αιγυπτιακής Βουλής μέχρι τουλάχιστον τις 12 Απριλίου, ως ένα ακόμη προληπτικό μέτρο της χώρας για να περιοριστεί η εξάπλωση του κοροναϊού.
Κατά συνέπεια, εκείνη την ημέρα είναι που θα πραγματοποιηθεί τελικά η συνεδρίαση της ολομέλειας του σώματος που ήταν κανονικά προγραμματισμένη για τις 29 Μαρτίου, όπως ανακοίνωσε ο Γενικός Γραμματέας του Αιγυπτιακού Κοινοβουλίου, Μαχμούντ Φάουζι.
Παράλληλα η Αιγυπτιακή Βουλή κάλεσε όλους τους πολίτες της χώρας να βγαίνουν από το σπίτι τους μόνον όταν είναι απολύτως απαραίτητο, τονίζοντας ότι «η συμπεριφορά των πολιτών και η συμμόρφωσή τους με τα προληπτικά μέτρα της κυβέρνησης, συμπεριλαμβανομένων των ωρών της απαγόρευσης της κυκλοφορίας που άρχισε από χθες, είναι εκείνες οι ενέργειες που θα θέσουν τέρμα στον κορονοϊό στην Αίγυπτο".
Η Αιγυπτιακή Βουλή επαίνεσε επίσης όλα τα μέτρα πρόληψης που αποφάσισε ο Αιγύπτιος Πρόεδρος Άμπντελ Φατάχ Αλ Σίσι για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού στη χώρα.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΣΧΕΤΙΚΑ
Ο ειδικός απεσταλμένος των ΗΠΑ Γουίτκοφ συναντήθηκε με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Νετανιάχου στην Ιερουσαλήμ
ΔΙΕΘΝΗ
Πολωνία: Υπάλληλος του υπουργείου Άμυνας συνελήφθη ως ύποπτος για κατασκοπεία υπέρ της Ρωσίας
ΔΙΕΘΝΗ
ΗΠΑ: "Διακριτική" συνάντηση του προέδρου Τραμπ με τον Κολομβιανό ομόλογό του, Γκουστάβο Πέτρο, στον Λευκό Οίκο
ΔΙΕΘΝΗ
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό Δελτίο 3/02/2026
- ΚΑΙΡΟΣ Ο καιρός την Τετάρτη 4/2/2026
- ΔΙΕΘΝΗ 16 νεκροί στη Ν. Υόρκη – Πυρά κατά του Δημάρχου
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Τόνοι λάσπης στην Ιονία Οδό – Παράκαμψη δεκάδων χιλιομέτρων από κατολίσθηση
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Στάνη- «γιάφκα» στα Βορίζια – Βαρύς οπλισμός, σφαίρες και φυσίγγια
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Μπαράζ κλοπών στα δυτικά προάστια – Σηκώνουν μηχανές σε δευτερόλεπτα
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Διπλή εξαφάνιση στον κορυδαλλό - Amber Alert και αγωνία για δύο παιδάκια