- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Τουρκία-Covid-19: Στους 59 οι νεκροί, 15 σε 24 ώρες
ΔΙΕΘΝΗ
Οι νεκροί από την επιδημία Covid-19 στην Τουρκία αυξήθηκαν στους 59 σήμερα (15 περισσότεροι από χθες) ενώ τα επιβεβαιωμένα κρούσματα ανέρχονται πλέον στα 2.433, ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Φαχρετίν Κοτζά.
Στην ανάρτησή του στο Twitter ο υπουργός πρόσθεσε ότι τις τελευταίες 24 ώρες έχουν διενεργηθεί άλλα 5.035 διαγνωστικά τεστ, κάτι που σημαίνει ότι ο συνολικός αριθμός του αυξήθηκε περίπου στις 33.000.
Από την πλευρά του, ο υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού έκανε γνωστό ότι συνελήφθησαν 410 χρήστες του διαδικτύου για «προκλητικά» σχόλια στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης και επειδή ανήρτησαν «αβάσιμες» πληροφορίες που σχετίζονταν με την επιδημία.
Η τουρκική κυβέρνηση ζητά εδώ και πολλές ημέρες να μην διασπείρονται ψευδείς πληροφορίες που θα μπορούσαν να προκαλέσουν πανικό στον κόσμο.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΟΗΕ: Διακόσιες χιλιάδες άνθρωποι φεύγουν για να γλιτώσουν από την προώθηση υποστηριζόμενων από τη Ρουάντα ανταρτών στη ΛΔ Κονγκό παρά τη συμφωνία ειρήνης που ανακοίνωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τραμπ
ΔΙΕΘΝΗ
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό Δελτίο 09/12/2025
- ΚΑΙΡΟΣ Ο καιρός την Τετάρτη 9/12/2025
- ΔΙΕΘΝΗ Tik Tok ALPHA: Ελέφαντας δίνει μάχη για να σωθεί
- ΔΙΕΘΝΗ Χριστουγεννιάτικες πρωτεύουσες
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Βραβείο στον ALPHA και στην Ελένη Λαζάρου από τον Σύλλογο ΙΩΝΑ για τη στήριξη αθλητών με κινητικά προβλήματα
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ 15 χρόνια εφημερίδα «Δημοκρατία» αιχμηρές τοποθετήσεις
- ΔΙΕΘΝΗ «Κατάρ γκέιτ» και ατιμωρησία – Τρία χρόνια από το σκάνδαλο