- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Τουρκία-Covid-19: Στους 59 οι νεκροί, 15 σε 24 ώρες
ΔΙΕΘΝΗ
Οι νεκροί από την επιδημία Covid-19 στην Τουρκία αυξήθηκαν στους 59 σήμερα (15 περισσότεροι από χθες) ενώ τα επιβεβαιωμένα κρούσματα ανέρχονται πλέον στα 2.433, ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Φαχρετίν Κοτζά.
Στην ανάρτησή του στο Twitter ο υπουργός πρόσθεσε ότι τις τελευταίες 24 ώρες έχουν διενεργηθεί άλλα 5.035 διαγνωστικά τεστ, κάτι που σημαίνει ότι ο συνολικός αριθμός του αυξήθηκε περίπου στις 33.000.
Από την πλευρά του, ο υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού έκανε γνωστό ότι συνελήφθησαν 410 χρήστες του διαδικτύου για «προκλητικά» σχόλια στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης και επειδή ανήρτησαν «αβάσιμες» πληροφορίες που σχετίζονταν με την επιδημία.
Η τουρκική κυβέρνηση ζητά εδώ και πολλές ημέρες να μην διασπείρονται ψευδείς πληροφορίες που θα μπορούσαν να προκαλέσουν πανικό στον κόσμο.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό δελτίο 11/1/2026
- ΔΙΕΘΝΗ Επεισοδιακή πρόταση γάμου- Του έπεσε το δαχτυλίδι από τη γέφυρα
- ΔΙΕΘΝΗ "Τολμηρή" επιστροφή της Μαντόνα- Διαφήμιση μεγάλου οίκου μόδας
- ΔΙΕΘΝΗ Ιαπωνία: "Κάθαρση" με παγωμένο νερό
- ΔΙΕΘΝΗ Συντριβή αεροσκάφους στην Κολομβία- Γνωστός τραγουδιστής ανάμεσα στους νεκρούς
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Κυβέρνηση- αντιπολίτευση: Κόντρα για την εξωτερική πολιτική
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ελληνικοί εξοπλισμοί και Τουρκία- Δεν τους πέφτει λόγος το μήνυμα του Ν. Δένδια