- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Π. Χρηστίδης: Ενδελεχής έρευνα και καταλογισμός ευθυνών για το εργατικό δυστύχημα στη Βούλα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«Άλλο ένα εργατικό δυστύχημα σήμερα στη Βούλα, με τραγικό αποτέλεσμα τον θάνατο 28χρονου εργαζόμενου σε γερανοφόρο όχημα, έρχεται να προστεθεί στο μακρύ κατάλογο των τραγωδιών που καταγράφονται στους χώρους εργασίας στη χώρα μας, όπου κάθε χρονιά καταρρίπτεται το αρνητικό ρεκόρ της προηγούμενης με αποτέλεσμα να χάνουμε έναν εργαζόμενο ανά δύο ημέρες. Ήδη, μόνο για τον μήνα Ιανουάριο 2025 έχουν καταγραφεί 15 θανατηφόρα εργατικά δυστυχήματα» δήλωσε ο Παύλος Χρηστίδης, Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και υπεύθυνος Κ.Τ.Ε. Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής.
«Στη χώρα μας όπου η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας υπόσχεται συνεχώς μέτρα για την υγεία και την ασφάλεια στην εργασία, αλλά η υγεία και η ασφάλεια αγνοούνται.
Αυτονόητη υποχρέωση της Πολιτείας η κατεπείγουσα διερεύνηση των συνθηκών του τραγικού δυστυχήματος, η γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων και η απόδοση των όποιων ευθυνών» σημείωσε, καταλήγοντας στη δήλωσή του, ο Π. Χρηστίδης.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ
Ακολουθήστε τον alphatv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Για περισσότερη ενημέρωση και ειδήσεις ακολουθήστε @AlphaNewsGr στο twitter (X)
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Μεσημεριανό δελτίο 2/2/2026
- ΚΑΙΡΟΣ Ο καιρός την Τρίτη 3/2/2026
- ΔΙΕΘΝΗ Φοντάνα Ντι Τρέβι – Εισιτήριο 2 ερώ από σήμερα
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Τραγωδία στον Ατλαντικό – Νεκρός 33χρονος Έλληνας από την Κρήτη
- ΥΓΕΙΑ Παχυσαρκία ενηλίκων – 36.360 οι δικαιούχοι του «Προλαμβάνω»
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ H μεγάλη δημοσκόπηση του ALPHA (A' ΜΕΡΟΣ)
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Παραβάσεις τον Ιανουάριο – 6 νεκροί – 8 σοβαρά τραυματίες – 1.055 για αλκοόλ