- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Φον Ντερ Λάιεν: Eάν μια εταιρεία δεν παραδίδει, δεν μπορούμε να επιτρέψουμε εξαγωγές
ΔΙΕΘΝΗ
H EE «έχει κουραστεί να είναι ο αποδιοπομπαίος τράγος», ανέφερε η Πρόεδρος της Κομισιόν σε ενημέρωση ομάδας δημοσιογράφων αναφέρει ο EU Observer.
Η Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν ξεκαθάρισε ότι «εάν μια εταιρεία δεν παραδίδει, δεν μπορούμε να επιτρέψουμε εξαγωγές» και προσέθεσε ότι η AstraZeneca έχει παραδώσει στην Ιταλία λιγότερο από το 10% της σύμβασης για το πρώτο τρίμηνο.
Παράλληλα, επισήμανε ότι «δεν κοιτάζουμε χώρες, αλλά εταιρείες. Η AstraZeneca πρέπει πρώτα να δείξει βελτίωση ή αύξηση των παραδόσεων προτού μπορέσουν να εξάγουν την παραγωγή AstraZeneca από την Ευρώπη» .
«Η εταιρεία πρέπει να παραδώσει. Και αυτό θα δημιουργήσει μια εμπιστοσύνη ότι τηρούν τη σύμβασή τους και αν τηρούν τη σύμβαση, φυσικά, οι πόρτες είναι ανοιχτές για εξαγωγές» συμπλήρωσε.
Επιπροσθέτως, η Πρόεδρος της Επιτροπής τόνισε ότι «τα ποσοστά εμβολιασμού στην Ευρώπη αυξάνονται και ότι η ΕΕ θα επιτύχει τον στόχο της εμβολιασμού του 70% του ενήλικου πληθυσμού μέχρι το τέλος του καλοκαιριού».
ΣΧΕΤΙΚΑ
Σουδάν- ΠΟΥ : "Η επίθεση της 4ης Δεκεμβρίου σε παιδικό σταθμό και σε νοσοκομείο προκάλεσε τον θάνατο 114 ανθρώπων"
ΔΙΕΘΝΗ
Νορβηγία: Η αστυνομία λέει ότι ένας άνθρωπος συνελήφθη έπειτα από πληροφορίες για πυροβολισμούς σε εμπορικό κέντρο του Όσλο
ΔΙΕΘΝΗ
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό δελτίο 7/12/2025
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Οδοιπορικό στη Στενή Ευβοίας
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ομάδα Μηχανολόγων- Μηχανικών του ΑΠΘ: Παγκόσμια πρωτιά για Έλληνες φοιτητές
- ΔΙΕΘΝΗ Νέα Ζηλανδία: "Εισβολή" φώκιας σε μπαρ
- ΔΙΕΘΝΗ Χριστουγεννιάτικη πολυτέλεια- Στολισμοί σε εντυπωσιακά ξενοδοχεία
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Συνθήκες πολικού ψύχους- Ψαράδες σώζουν ελάφια και ζαρκάδια
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Πολιτική κόντρα για τα μπλόκα