- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Σήμεερα η συνάντηση Τζόνσον - Βαράντκαρ σε μία ύστατη προσπάθεια για συμβιβασμούς
ΔΙΕΘΝΗ
Ο Ιρλανδός πρωθυπουργός δήλωνε χθες ότι είναι πρόθυμος να εξετάσει τον τρόπο με τον οποίο οι πολίτες της Βόρειας Ιρλανδίας θα μπορούσαν να συναινέσουν σε διευθετήσεις προς αποφυγή του σκληρού συνόρου, ενώ η Ντάουνινγκ Στριτ, παρά την απότομη διακοπή των συνομιλιών με τις Βρυξέλλες, επέμενε ότι μια συμφωνία είναι ακόμη πιθανή και ανακοίνωνε ότι σχεδιάζει να ζητήσει τη συνεδρίαση του κοινοβουλίου το Σάββατο 19 Οκτωβρίου - για πρώτη φορά ένα Σάββατο από τον πόλεμο των Φόκλαντς - πιθανόν για τη διεξαγωγή ψηφοφορίας για τυχόν συμφωνία που θα προκύψει στη σύνοδο κορυφής της ΕΕ.
Η βρετανική κυβέρνηση αρνήθηκε να αποκαλύψει με ποιον τρόπο θα αντιδράσει ο Μπόρις Τζόνσον, εάν δεν υπάρξει συμφωνία στη Σύνοδο Κορυφής, και επιμένει ότι δεν σκοπεύει να ζητήσει μία καθυστέρηση του Brexit, όπως ορίζει ο νόμος Μπεν.
Χθες το βράδυ, ο πρωθυπουργός σε συνάντηση που είχε με βουλευτές του που ανήκουν στην πιο μετριοπαθή πτέρυγα των Τόρις, διαβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να συμπεριλάβει στο μανιφέστο των Συντηρητικών για τις αναμενόμενες εκλογές μία πλατφόρμα υπέρ της εξόδου χωρίς συμφωνία, σε περίπτωση που υπάρξει παράταση πέραν της 31ης Οκτωβρίου.
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό Δελτίο 26/12/2026
- ΔΙΕΘΝΗ Μαγικές εικόνες από τη NASA – Το ταξίδι του Αη Βασίλη
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ «Μαϊμού» τεχνικοί εξαπάτησαν 70χρονη στη Θεσσαλονίκη – Της άρπαξαν χρηματικό ποσό και τιμαλφή
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Θάνατος 87χρονης στο Κολωνάκι το 2022- Συνελήφθη ο γιος της
- ΔΙΕΘΝΗ ΗΠΑ – Ανήλικοι οδηγούσαν κλεμμένο ι.χ
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Απάντηση Ν. Δένδια στο τουρκικό υπουργείο άμυνας- «Η Ελλάδα δεν απειλεί κανέναν»
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Π. Διαμαντή – Δασκάλα στη Φουρνά Ευρυτανίας - Στους 50 κορυφαίους εκπαιδευτικούς του κόσμου