- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Σήμεερα η συνάντηση Τζόνσον - Βαράντκαρ σε μία ύστατη προσπάθεια για συμβιβασμούς
ΔΙΕΘΝΗ
Ο Ιρλανδός πρωθυπουργός δήλωνε χθες ότι είναι πρόθυμος να εξετάσει τον τρόπο με τον οποίο οι πολίτες της Βόρειας Ιρλανδίας θα μπορούσαν να συναινέσουν σε διευθετήσεις προς αποφυγή του σκληρού συνόρου, ενώ η Ντάουνινγκ Στριτ, παρά την απότομη διακοπή των συνομιλιών με τις Βρυξέλλες, επέμενε ότι μια συμφωνία είναι ακόμη πιθανή και ανακοίνωνε ότι σχεδιάζει να ζητήσει τη συνεδρίαση του κοινοβουλίου το Σάββατο 19 Οκτωβρίου - για πρώτη φορά ένα Σάββατο από τον πόλεμο των Φόκλαντς - πιθανόν για τη διεξαγωγή ψηφοφορίας για τυχόν συμφωνία που θα προκύψει στη σύνοδο κορυφής της ΕΕ.
Η βρετανική κυβέρνηση αρνήθηκε να αποκαλύψει με ποιον τρόπο θα αντιδράσει ο Μπόρις Τζόνσον, εάν δεν υπάρξει συμφωνία στη Σύνοδο Κορυφής, και επιμένει ότι δεν σκοπεύει να ζητήσει μία καθυστέρηση του Brexit, όπως ορίζει ο νόμος Μπεν.
Χθες το βράδυ, ο πρωθυπουργός σε συνάντηση που είχε με βουλευτές του που ανήκουν στην πιο μετριοπαθή πτέρυγα των Τόρις, διαβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να συμπεριλάβει στο μανιφέστο των Συντηρητικών για τις αναμενόμενες εκλογές μία πλατφόρμα υπέρ της εξόδου χωρίς συμφωνία, σε περίπτωση που υπάρξει παράταση πέραν της 31ης Οκτωβρίου.
ΣΧΕΤΙΚΑ
ΝΑΤΟ: Χώρες της συμμαχίας υπόσχονται πάνω από ένα δισ. ευρώ σε στρατιωτική βοήθεια προς την Ουκρανία
ΔΙΕΘΝΗ
Κρεμλίνο: Ο Πούτιν αποδέχθηκε ορισμένες αμερικανικές προτάσεις για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία
ΔΙΕΘΝΗ
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό δελτίο 2/12/2025
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Έκτακτο δελτίο για βροχές διαρκείας
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Σπείρα ρομά με χυτήριο – Πάνω από 600.00€ η λεία τους
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ «Καταδρομική» στο Κουκάκι – Βανδαλισμοί από κουκουλοφόρους
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Τροχαίο με εγκατάλειψη στα Χανιά
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Θετικός και σε κοκαΐνη ο 29χρονος που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο στη Λούτσα
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επεισόδια στο Κιάτο κατά την προσπάθεια των αγροτών να κλείσουν τον δρόμο