- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Kατανομή προσφύγων στην Ε.Ε. χωρίς την ανάμιξη των κυβερνήσεων, προτείνει η υπουργός Δικαιοσύνης της Γερμανίας
ΔΙΕΘΝΗ
Μια ανάλογη πρόταση έχει κάνει και η πρώην υποψήφια για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας Γκεζίνε Σβαν, την οποία είχε επεξεργαστεί για λογαριασμό της Ακαδημίας για την Σοσιαλδημοκρατία, όπως ανέφερε η υπουργός Δικαιοσύνης.
Σύμφωνα με την σοσιαλδημοκράτη πολιτικό, θα καταβάλλεται το ανάλογο κόστος της στέγασης και της ενσωμάτωσης των προσφύγων στους δήμους και τις κοινότητες και επιπλέον θα λαμβάνουν και οι ίδιοι ένα κονδύλι για τις δικές τους υποθέσεις.
«Η Πολωνία, για παράδειγμα, έχει μια κυβέρνηση η οποία είναι αντίθετη με την υποδοχή προσφύγων, οι μεγαλύτερες πόλεις όμως της χώρας είναι πρόθυμες να τους δεχτούν. Σε αυτό το θέμα, βρίσκεται και ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν στο πλευρό μας», ανέφερε επίσης η κ. Μπάρλεϊ στην «Mannheimer Morgen»
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό Δελτίο 24/2/2026
- ΚΑΙΡΟΣ Ο καιρός την Τετάρτη 25/02/2026
- ΔΙΕΘΝΗ Tik Tok Alpha News: Χιονοστιβάδα κόβει την ανάσα στη Ρωσία
- ΔΙΕΘΝΗ Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία – Τέταρτος χρόνος πολέμου – 500.000 νεκροί
- ΔΙΕΘΝΗ Ο Alpha στην Ύδρα- Χολιγουντιανό σκηνικό στα σοκάκια του νησιού
- ΔΙΕΘΝΗ Πρώτη φορά σε προσκύνημα ο Φραγκίσκος της Ασίζης – 400.000 προκρατήσεις από πιστούς
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Θάνατος Σήφη Βαλυράκη - Καταθέτει νέος μάρτυρας στη δίκη