- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Σύμβουλος Κρεμλίνου: Η πρόταση για εκεχειρία 30 ημερών στην Ουκρανία χρειάζεται επεξεργασία
ΔΙΕΘΝΗ
«Το έγγραφο, μου φαίνεται, ότι έχει βιαστικό χαρακτήρα… Θα πρέπει να το επεξεργαστούμε, να το σκεφθούμε και να ληφθεί επίσης υπ’ όψιν η δική μας θέση. Σε αυτό παρουσιάζεται μόνο η ουκρανική προσέγγιση», δήλωσε ο Ουσακόφ. Το νέο του σχόλιο δεν ακούγεται τόσο κατηγορηματικό, όπως οι προηγούμενες δηλώσεις του στην ρωσική τηλεόραση.
Ο κορυφαίος σύμβουλος εξωτερικής πολιτικής του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν είχε δηλώσει νωρίτερα σήμερα σε συνέντευξή του στη ρωσική κρατική τηλεόραση ότι μίλησε τηλεφωνικώς χθες με τον σύμβουλο εθνικής ασφαλείας των ΗΠΑ Μάικ Γουόλτς για να εκθέσει τη θέση της Ρωσίας επί του θέματος της κατάπαυσης του πυρός. Ο Ουσακόφ είπε ότι ενημέρωσε την Ουάσινγκτον πως μια κατάπαυση του πυρός για 30 ημέρες στην Ουκρανία, όπως πρότεινε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, θα έδινε απλώς μια ανάσα στον ουκρανικό στρατό, ο οποίος βρίσκεται σε δύσκολη θέση στο μέτωπο, και σημείωσε ότι δεν θα προσέφερε «τίποτα» στη Ρωσία.
«Εξέφρασα τη θέση μας ότι αυτό δεν είναι τίποτ’ άλλο πέραν μιας προσωρινής ανάπαυλας για τον ουκρανικό στρατό, τίποτ’ άλλο», σημείωσε ο Ουσακόφ.
ΦΩΤΟ: AP - Maxim Shemetov
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ
Ακολουθήστε τον alphatv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Για περισσότερη ενημέρωση και ειδήσεις ακολουθήστε @AlphaNewsGr στο twitter (X)
ΣΧΕΤΙΚΑ
Κύκλωμα απάτης σε βάρος του ΕΦΚΑ: Ελεύθεροι με όρους μετά τις απολογίες τους, οι επτά από τους 22 κατηγορουμένους - Το Σάββατο απολογούνται οι άλλοι 15
ΔΙΕΘΝΗ
Γερμανία: Δύσπιστος ο Μερτς σχετικά με το αν ο πόλεμος στο Ιράν μπορεί να φέρει αλλαγή καθεστώτος
ΔΙΕΘΝΗ
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό Δελτίο 27/03/2026
- ΚΑΙΡΟΣ Ο καιρός το Σάββατο 28/03/2026
- ΔΙΕΘΝΗ Καταστροφικός κυκλώνας πλήττει την Αυστραλία
- ΔΙΕΘΝΗ Τραμπ: Οφείλουμε πολλά στους Έλληνες
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ H ομιλία Ανδρουλάκη
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ξεκίνησε το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ομοβροντία από τα κόμματα για την αύξηση στον κατώτατο μισθό