- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Θεσσαλονίκη: Την λήστεψαν με την απειλή... μεγαλόσωμου σκύλου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Αστυνομικοί συνέλαβαν επ' αυτοφώρω τον έναν από τους δύο δράστες, και, όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για 20χρονο Αλγερινό. Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, την παθούσα, που είναι υπήκοος Νιγηρίας, επιχείρησε να βοηθήσει 36χρονη συμπατριώτισσά της, η οποία στη θέα του σκύλου έπεσε στο οδόστρωμα και τραυματίστηκε ελαφρά.
Στο μεταξύ, την εξιχνίαση δύο ένοπλων ληστειών που διαπράχθηκαν τους προηγούμενες μήνες, με στόχο ένα φαρμακείο κι ένα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στην περιοχή των Συκεών Θεσσαλονίκης, ανακοίνωσε η αστυνομία.
Ως δράστης ταυτοποιήθηκε 26χρονος αλλοδαπός που με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του και υπό την απειλή μαχαιριού άρπαξε χρηματικά ποσά.
Όπως ανακοινώθηκε, στη μία από τις δύο περιπτώσεις έγινε αντιληπτός από πεζό και κατά τη διαφυγή του τον τραυμάτισε στο λαιμό. Για την ίδια υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 27χρονου συνεργού του.
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Μεσημεριανό δελτίο 12/1/2026
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Καθηγητής Γ. Σωτηρόπουλος: Τιμήθηκε με το Οφίκκιο του Άρχοντος Ακτουαρίου
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Κλείνει 12 Φεβρουαρίου η Εξεταστική Επιτροπή για ΟΠΕΚΕΠΕ- Συγκάλυψη καταγγέλλει η αντιπολίτευση
- ΔΙΕΘΝΗ Απονεμήθηκαν οι "Χρυσές Σφαίρες"- Προάγγελοι των Όσκαρ
- ΔΙΕΘΝΗ Εκατοντάδες οι νεκροί στο Ιράν- Εκατέρωθεν απειλές Ουάσιγκτον- Τεχεράνης
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Πυροβολισμοί σε πολυσύχναστη περιοχή- Δυο τραυματίες στον Άγιο Δημήτριο
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εξαφάνιση- μυστήριο: Αγωνία για την 16χρονη Λόρα