- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Πάνω από 9 κιλά ηρωίνης φέρονται ότι προσπάθησαν να εισάγουν στην Ελλάδα δύο άτομα, που συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πάνω από εννέα κιλά ηρωίνη φέρονται ότι επιχείρησαν να εισάγουν στην Ελλάδα δύο αλλοδαποί, οι οποίοι συνελήφθησαν χτες (2-12-2019), το απόγευμα, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής.
Πρόκειται ένα 56χρονο Βρετανό και έναν 30χρονο Πακιστανό, οι οποίοι εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια ελέγχου, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων της Δίωξης Ναρκωτικών, για την αποτροπή εισαγωγής ναρκωτικών στην ελληνική επικράτεια, και συνελήφθησαν.
Οι δύο συλληφθέντες έφτασαν αεροπορικώς στην Αθήνα, προερχόμενοι από Λαχόρη Πακιστάν, μέσω Ντόχα Κατάρ. Συγκεκριμένα, οι δύο αλλοδαποί φέρονται ότι μετέφεραν ποσότητα ηρωίνης, βάρους 9 κιλών και 246 γραμμαρίων, σε πέντε αυτοσχέδιες συσκευασίες, οι οποίες ήταν επιμελώς κρυμμένες σε διπλό πάτο της αποσκευής τους.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Φωτογραφία: EUROKINISSI
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό Δελτίο 18/11/2005
- ΚΑΙΡΟΣ Ο καιρός την Τετάρτη 19/11/2025
- ΔΙΕΘΝΗ TikTok ALPHA- «Πέθανε το αμερικανικό penny
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ COSMOTE GROW YOYR BUSINESS – Δωρεάν ημερίδες για την είσοδο των ΜμΕσε αγορές του εξωτερικού
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ H ανακοίνωση του δημοψηφίσματος στο επίκεντρο της νέας προδημοσίευσης από το βιβλίο του Αλ. Τσίπρα, Ιθάκη
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Κόντρα για τον Κ. Τασούλα
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Την Πέμπτη η πολιτική κηδεία του Αλέκου Φλαμπουράρη