- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Κάτω από το μηδέν η θερμοκρασία στη Β. Ελλάδα - Στους -9 ο υδράργυρος στο Οχυρό Νευροκοπίου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Χαμηλές θερμοκρασίες καταγράφηκαν νωρίς το πρωί του Σαββάτου σε αρκετές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, με τον υδράργυρο να σημειώνει αισθητή πτώση και τους κατοίκους, κυρίως, σε Δράμα, Φλώρινα, Κοζάνη, Πτολεμαΐδα αλλά και στο Λαγκαδά της Θεσσαλονίκης, να βάζουν «φωτιά» σε κάθε μορφής θέρμανση.
Ρεκόρ χαμηλής θερμοκρασίας σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Οχυρό του Νευροκοπίου Δράμας με -9 βαθμούς Κελσίου, σύμφωνα με τους μετεωρολογικούς σταθμούς του meteo.gr.
Στην Πτολεμαΐδα, το Νέο Καύκασο Φλώρινας και το Περιθώρι Νευροκοπίου ο υδράργυρος έπεσε στους -6 βαθμούς, στο Βαρικό της Φλώρινας, την πόλη των Γρεβενών, το Παρανέστι Δράμας και την Κίτρινη Λίμνη Κοζάνης η θερμοκρασία «βούτηξε» στους -5 βαθμούς, στο Λαγκαδά της Θεσσαλονίκης καταγράφηκαν -4 βαθμοί Κελσίου, ενώ στην Αριδαία, τη Φλώρινα και το Μεσόβουνο Κοζάνης -3.
Είναι ενδεικτικό πως και στην πόλη της Θεσσαλονίκης οι κάτοικοι του δήμου Δέλτα ξύπνησαν με χαμηλές θερμοκρασίες καθώς σε Χαλάστρα και Σίνδο η ελάχιστη, νωρίς το πρωί, ήταν 3 βαθμοί Κελσίου.
Ακολουθήστε τον alphatv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Για περισσότερη ενημέρωση και ειδήσεις ακολουθήστε @AlphaNewsGr στο twitter (X)
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ ΜΠΕ
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό δελτίο 11/1/2026
- ΔΙΕΘΝΗ Επεισοδιακή πρόταση γάμου- Του έπεσε το δαχτυλίδι από τη γέφυρα
- ΔΙΕΘΝΗ "Τολμηρή" επιστροφή της Μαντόνα- Διαφήμιση μεγάλου οίκου μόδας
- ΔΙΕΘΝΗ Ιαπωνία: "Κάθαρση" με παγωμένο νερό
- ΔΙΕΘΝΗ Συντριβή αεροσκάφους στην Κολομβία- Γνωστός τραγουδιστής ανάμεσα στους νεκρούς
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Κυβέρνηση- αντιπολίτευση: Κόντρα για την εξωτερική πολιτική
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ελληνικοί εξοπλισμοί και Τουρκία- Δεν τους πέφτει λόγος το μήνυμα του Ν. Δένδια