- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Αλεξανδρούπολη: Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό μετανάστη από ανατροπή οχήματος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Στον τραυματισμό ενός εκ των συνολικά έντεκα μεταναστών που επιχείρησαν να εισέλθουν παράνομα στη χώρα μέσω του Έβρου κατέληξε η προσπάθεια του οδηγού διακινητή, που τους μετέφερε στοιβαγμένους σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, να αποφύγει τον αστυνομικό έλεγχο .
Το ατύχημα συνέβη, όταν ο οδηγός διακινητής -ο οποίος στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης- δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών αλλά ανέπτυξε ταχύτητα οδηγώντας επικίνδυνα με αποτέλεσμα το όχημα να εκτραπεί της πορείας του και να ανατραπεί πλησίον του οδοστρώματος στην περιοχή του Σουφλίου.
Ο τραυματίας μετανάστης μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης ενώ ο οδηγός -ο οποίος επιχείρησε να διαφύγει πεζός- συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου με τη συνδρομή αξιωματούχων της Frontex σε δασική περιοχή και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ
Ακολουθήστε τον alphatv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Για περισσότερη ενημέρωση και ειδήσεις ακολουθήστε @AlphaNewsGr στο twitter (X)
ΣΧΕΤΙΚΑ
Μεθυσμένος και υπό την επήρεια κοκαΐνης ο 29χρονος που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο στην Αρτέμιδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Διακοπή κυκλοφορίας των φορτηγών διεθνών μεταφορών στο τελωνείο των Κήπων, λόγω των αγροτικών κινητοποιήσεων
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό δελτίο 2/12/2025
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ ALPHA: Η σταθερή δύναμη της τηλεθέασης- Πρώτος τον Νοέμβριο, πρώτος στη χρονιά, πρώτο τη σεζόν
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Η Μόνικα Μπελούτσι στο θέατρο "ΠΑΛΛΑΣ"- Συζήτηση για τη Μαρία Κάλλας
- ΔΙΕΘΝΗ Κινηματογραφικά βραβεία Gotham- Διάσημοι στο κόκκινο χαλί
- ΔΙΕΘΝΗ Σόου στη Φινλανδία- "Χέβι Μέταλ" ο πρέσβης της Ταιβάν
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Παρουσίαση του βιβλίου των Στ. Θεοδωράκη- Α. Βουρβούλια- "14 σκιές και αλήθειες της Ελλάδας"
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ανοίγει τα χαρτιά του ο Αλ. Τσίπρας- Βαρόμετρο η παρουσίαση της "Ιθάκης"