ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ
Θα σε Δω στο Πλοίο (Ε)
06:30
Πάνω από 30 βαθμούς κατέγραψαν νωρίς το πρωί τα θερμόμετρα σε αρκετές περιοχές.
Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη του καιρού , ενισχύονται τα μελτέμια και επιβαρύνονται οι πυρομετεωρολογικές συνθήκες.
Πιο αναλυτικά για αύριο Κυριακή στη βόρεια Ελλάδα μετά το μεσημέρι αναμένονται τοπικές βροχές και πρόσκαιρες μπόρες κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία στους 39 βαθμούς και βόρειοι άνεμοι μέχρι 5 μποφόρ .
Επίσης λίγη συννεφιά προβλέπεται στην πεδιάδα της Θεσσαλίας.
Παράλληλα μετά το μεσημέρι πρόσκαιρες βροχές ή μπόρες περιμένουμε στην Πελοπόννησο και στη Στερεά. Ο υδράργυρος έως 40 βαθμούς και Β άνεμοι μέχρι 8 μποφόρ.
Αντίθετα ηλιοφάνεια προβλέπεται στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα. Οι Β/Δ άνεμοι θα αγγίξουν τα 7 μποφόρ και το θερμόμετρο θα φτάσει τους 35 βαθμούς.
Στα Χανιά ,στο Ρέθυμνο, στο Ηράκλειο, στη Σητεία και στα νότια αναμένεται αίθριος καιρός . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 36 βαθμούς.
Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια. Βόρειοι άνεμοι μέχρι 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 26 έως 37 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται απογευματινή αστάθεια με τοπικές μπόρες . Ασθενείς οι άνεμοι στο Θερμαϊκό ενώ το θερμόμετρο θα κυμανθεί από 25 έως 34 βαθμούς.
Tη Δευτέρα προβλέπεται ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές.
Η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 37 με 38 βαθμούς στα ηπειρωτικά.
Παράλληλα οι βόρειοι άνεμοι θα αγγίξουν τα 8 μποφόρ στο Αιγαίο.
Τέλος για τη συνέχεια περιμένουμε αίθριες καιρικές συνθήκες, ζέστη και μελτέμια.