- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Ολλανδία: 356 νεκροί και 6.412 επιβεβαιωμένα κρούσματα κοροναϊού
ΥΓΕΙΑ
Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων του νέου κορονοϊού στην Ολλανδία αυξήθηκε κατά 852 και ανέρχεται πλέον σε 6.412, ανακοίνωσαν σήμερα οι υγειονομικές αρχές της χώρας, προσθέτοντας ότι διακρίνουν ενδείξεις ότι ο ρυθμός διασποράς του ιού στη χώρα πιθανόν αρχίζει να επιβραδύνεται.
Οι θάνατοι από τη νόσο αυξήθηκαν κατά 80 και ανέρχονται πλέον σε 356, επισήμανε το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας (RIVM) στην ημερήσια ενημέρωσή του σχετικά με την εξέλιξη της επιδημίας.
"Ο αριθμός των νέων ασθενών που μπαίνουν σε νοσοκομεία βρισκόταν σε ανοδική καμπύλη πρόσφατα" λέει το RIVM.
"Αυτή τη στιγμή αυτό φαίνεται πως γίνεται οριζόντιο. Το συγκρεκριμένο στοιχείο ενδέχεται να καταδεικνύει μια μικρή μείωση του ρυθμού διασποράς του ιού".
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό δελτίο 11/1/2026
- ΔΙΕΘΝΗ Επεισοδιακή πρόταση γάμου- Του έπεσε το δαχτυλίδι από τη γέφυρα
- ΔΙΕΘΝΗ "Τολμηρή" επιστροφή της Μαντόνα- Διαφήμιση μεγάλου οίκου μόδας
- ΔΙΕΘΝΗ Ιαπωνία: "Κάθαρση" με παγωμένο νερό
- ΔΙΕΘΝΗ Συντριβή αεροσκάφους στην Κολομβία- Γνωστός τραγουδιστής ανάμεσα στους νεκρούς
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Κυβέρνηση- αντιπολίτευση: Κόντρα για την εξωτερική πολιτική
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ελληνικοί εξοπλισμοί και Τουρκία- Δεν τους πέφτει λόγος το μήνυμα του Ν. Δένδια