- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Κοροναϊός: 4.388 νέα κρούσματα, 29 θάνατοι, 178 διασωληνωμένοι
ΥΓΕΙΑ
Ο αριθμός πιθανών νέων επαναλοιμώξεων που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 439 ενώ από την αρχή της πανδημίας SARS-CoV-2 ο συνολικός αριθμός εκτιμάται σε 128.319 (3,7% του συνολικού αριθμού των θετικών αποτελεσμάτων).
Οι νέοι θάνατοι ασθενών με covid-19 είναι 29, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 29.521 θάνατοι. Το 95,6% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.
Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 178 (66,9% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 71 έτη. Το 92,1% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 94 (52,81%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 84 (47,19%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 4.646 ασθενείς.
Οι εισαγωγές νέων ασθενών covid-19 στα νοσοκομεία είναι 118 (ημερήσια μεταβολή -4,07%). Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 116 ασθενείς.
Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 36 έτη (εύρος 0,2 έως 112 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι 79 έτη (εύρος 0,2 έως 106 έτη).
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε τον alphatv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΑ
Υψηλή μεταδοτικότητα και βαρύτερη νόσηση αναμένεται να έχει φέτος η γρίπη-Καμπανάκι για έγκαιρο εμβολιασμό
ΥΓΕΙΑ
Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη: 1 στους 9 ενήλικες ζει με διαβήτη-Στο 8% ανέρχεται ο επιπολασμός της νόσου
ΥΓΕΙΑ
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό δελτίο 15/11/2025
- ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ο Παν. Καραΐσκος στον ALPHA- Μαραθωνοδρόμος και στη ζωή
- ΔΙΕΘΝΗ Ο θρύλος του Ντ. Μπόουι- Νέο βιβλίο και ντοκιμαντέρ για το έργο του
- ΔΙΕΘΝΗ Ιταλία: Έσοδα από τον αδήλωτο χρυσό- Σχέδιο φορολόγησης εξετάζει η Τζ. Μελόνι
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Φαράγγια Σαρανταπόρου- Γιγαντιαίος ιστός από χιλιάδες αράχνες
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Θεσσαλονίκη: Εθελοντές και φοιτητές καθαρίζουν το Δέλτα Αξιού
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Έλληνες φοιτητές σώζουν τα πλατάνια- Σχεδίασαν ενέσιμη θεραπεία