- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Ενημέρωση από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«Μέσα σε διάστημα λίγων εβδομάδων κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε μια διπλή κρίση» επεσήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών τονίζοντας ότι την ασύμμετρη απειλή του μεταναστευτικού την αντιμετωπίζουμε με επιτυχία και έτσι θα αντιμετωπίσουμε και την απειλή του κορονοϊού.
Ανέλυσε τους τρεις άξονες στους οποίους βρίσκεται σε ανάπτυξη η στρατηγική για την αντιμετώπιση της κρίσης της πανδημίας, υπογράμμισε την έγκαιρη συντονισμένη αντίδραση με τη λήψη μέτρων για την ανάσχεση της διασποράς του ιού, την ενίσχυση του συστήματος υγείας αλλά και τη στήριξη εργαζομένων και επιχειρήσεων και διέψευσε fake news σχετικά με τη δήθεν δημιουργία νέων δομών μεταναστών στην ενδοχώρα.
«Η αξιωματική αντιπολίτευση εξακολουθεί να μπλέκει μήλα με πορτοκάλια» σχολίασε επίσης ο κ. Πέτσας σχετικά με επικρίσεις που δέχεται η κυβέρνηση και έδωσε διευκρινίσεις για τον τρόπο στήριξης των εργαζομένων στις ΜΕΘ, για την αποζημίωση των νοσηλευομένων αλλά και την αποζημίωση για τη διενέργεια των διαγνωστικών τεστ για τον κορονοϊό.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Φωτογραφία: EUROKINISSI
ΣΧΕΤΙΚΑ
Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Οι αγρότες πήραν μια αξιοπρεπή απόφαση, να μην ενδώσουν στην κοροϊδία του πρωθυπουργού»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ν. Ανδρουλάκης: Η ανείπωτη τραγωδία μετά τη φρικιαστική τρομοκρατική επίθεση εναντίον της εβραϊκής κοινότητας στο Σίδνεϊ, προκαλεί θλίψη και αποτροπιασμό
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό Δελτίο 14/12/2025
- ΔΙΕΘΝΗ Γιορτινή Ευρώπη
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Χριστουγεννιάτικοι προορισμοί – Απόδραση στα Τρίκαλα Κορινθίας
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Διάκριση για φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών – Παρουσίασαν σπρέι κατά της παχυσαρκίας
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ο Υπουργός Υγείας στο Ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη»
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ «Σάλτο» σε μπαλκόνι σπιτιού – Έκλεψε ηλεκτρικό πατίνι
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Συγκίνηση με εύζωνες – Τελευταία σκοπιά