- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Ρωσία: Σε ομάδα 20 εθελοντών του στρατού χορηγήθηκε η δεύτερη δόση του εμβολίου του κοροναϊού
ΔΙΕΘΝΗ
Στην ανακοίνωση του επισημαίνεται ότι οι εθελοντές βρίσκονται υπό συνεχή ιατρική παρακολούθηση και η κατάσταση της υγείας τους μετά τον εμβολιασμό κρίνεται ως καλή.
Παράλληλα, η πρώτη ομάδα, η οποία αποτελείται από 18 εθελοντές, στους οποίους αξιολογήθηκε η ασφάλεια τους και η ανοχή τους στο εμβόλιο, ολοκληρώνει τη συμμετοχή της στην έρευνα μετά από δύο ημέρες. Η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή και τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων και των μετρήσεων μας επιτρέπουν να πούμε ότι η κατάσταση τους είναι ασφαλής και ότι παρουσίασαν καλή ανοχή στο εμβόλιο, επισημαίνεται στην ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας.
Στις αρχές Ιουνίου το ρωσικό υπουργείο Αμύνης ανακοίνωσε ότι έχουν επιλεγεί δύο ομάδες εθελοντών για τις κλινικές δοκιμές του εμβολίου. Η πρώτη ομάδα στελεχώθηκε από στρατιωτικούς και η δεύτερη ομάδα από πολίτες. Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου στην ομάδα των εθελοντών του στρατού συμμετείχαν 50 άτομα μεταξύ των οποίων πέντε γυναίκες και 10 μέλη του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού. Στις 30 Ιουνίου ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόϊγκου είχε δηλώσει ότι οι κλινικές δοκιμές του εμβολίου για τον κοροναϊό θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί έως τα τέλη Ιουλίου.
ΣΧΕΤΙΚΑ
«Θα ανταποδώσουμε» δηλώνει ο πρόεδρος Τραμπ μετά την επίθεση του Ισλαμικού Κράτους εναντίον Αμερικανών στη Συρία
ΔΙΕΘΝΗ
Το Κίεβο κατηγορεί τη Μόσχα ότι έπληξε σήμερα με επίθεση drone τουρκικό φορτηγό πλοίο στη Μαύρη Θάλασσα
ΔΙΕΘΝΗ
Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι σκότωσε ανώτερο διοικητή της Χαμάς, έναν «από τους αρχιτέκτονες των επιθέσεων της 7ης Οκτωβρίου 2023 »
ΔΙΕΘΝΗ
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό Δελτίο 13/12/2025
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ «Απόδραση» στα λουτρά Πόζαρ
- ΔΙΕΘΝΗ Γαλλία: Συμμορίες πετούν καρότσια από γέφυρες
- ΔΙΕΘΝΗ Η μάχη του Βασιλιά Καρόλου – Tηλεοπτικό μήνυμα για την ασθένειά του
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων "Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη - ΕΛΠΙΔΑ" - «Ιπτάμενοι» πυροσβέστες μοίρασαν δώρα στους μικρούς ήρωες της ζωής
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ανάρπαστα τα φυσικά έλατα
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Πυροβόλησαν και σκότωσαν φώκια – Σοκαριστικό θέαμα στο Μαύρο Λιθάρι