- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Βενεζουέλα: Μία νεκρή και 19 τραυματίες σε ποδοπάτημα που προκλήθηκε πριν από συναυλία ραπ
ΔΙΕΘΝΗ
Από τις πρώτες πρωινές ώρες, εκατοντάδες θεατές συγκεντρώθηκαν μπροστά από τις πύλες του Πάρκου ντελ Έστε, ενός τεράστιου χώρου με πράσινο στο κέντρο της πρωτεύουσας της Βενεζουέλας, προκειμένου να παρακολουθήσουν δωρεάν τη συναυλία του ράπερ Νέουτρο Σόρτι.
Ξαφνικά, όμως, το πλήθος επιχείρησε να εισέλθει με τη βία, ορισμένοι άνθρωποι «σκαρφάλωναν από τα κάγκελα που περιβάλλουν τον χώρο», στον οποίο επρόκειτο να πραγματοποιηθεί η συναυλία, είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Μιγκέλ Μπάλσα, ο συντονιστής της υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας για τη μητροπολιτική ζώνη του Καράκας. Η περίφραξη «κατέρρευσε, προκαλώντας το ποδοπάτημα» εξήγησε ο ίδιος.
Ενώ το πλήθος σπρωχνόταν, μια νεαρή κοπέλα εγκλωβίστηκε κάτω από τα κάγκελα, «ο κόσμος περνούσε από πάνω της» και εκείνη υπέκυψε στα τραύματά της, διευκρίνισε ο Μπάλσα, σύμφωνα με τον οποίο το θύμα δεν είχε πάνω του ταυτότητα.
Δέκα εννέα άνθρωποι τραυματίστηκαν στο ποδοπάτημα, οι 14 νοσηλεύονται, έκανε γνωστό στο AFP ένας εκπρόσωπος των πυροσβεστών του Καράκας, που δεν θέλησε να κατονομαστεί.
Η συναυλία ακυρώθηκε.
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Μεσημεριανό δελτίο 27/11/2025
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Μεσημεριανό δελτίο 28/11/2025
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Έκθεση της Ε. Βερελή στο μουσείο "Αλέκος Φασιανός"- "Στις εξιστορήσεις της ζωής σου συχνά ανταποκρίνομαι με ρίγη"
- ΔΙΕΘΝΗ ΗΠΑ: Παρέλαση στο Μανχάταν
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ 481 "μαϊμού" έργων τέχνης - Στον Ανακριτή απολογούνται οι κατηγορούμενοι
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Black Friday: "Προσφορές έως 70%"
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Με τα τρακτέρ στα Γιαννιτσά οι αγρότες- "Δεν πληρωθήκαμε"