- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Βενεζουέλα: Μία νεκρή και 19 τραυματίες σε ποδοπάτημα που προκλήθηκε πριν από συναυλία ραπ
ΔΙΕΘΝΗ
Από τις πρώτες πρωινές ώρες, εκατοντάδες θεατές συγκεντρώθηκαν μπροστά από τις πύλες του Πάρκου ντελ Έστε, ενός τεράστιου χώρου με πράσινο στο κέντρο της πρωτεύουσας της Βενεζουέλας, προκειμένου να παρακολουθήσουν δωρεάν τη συναυλία του ράπερ Νέουτρο Σόρτι.
Ξαφνικά, όμως, το πλήθος επιχείρησε να εισέλθει με τη βία, ορισμένοι άνθρωποι «σκαρφάλωναν από τα κάγκελα που περιβάλλουν τον χώρο», στον οποίο επρόκειτο να πραγματοποιηθεί η συναυλία, είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Μιγκέλ Μπάλσα, ο συντονιστής της υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας για τη μητροπολιτική ζώνη του Καράκας. Η περίφραξη «κατέρρευσε, προκαλώντας το ποδοπάτημα» εξήγησε ο ίδιος.
Ενώ το πλήθος σπρωχνόταν, μια νεαρή κοπέλα εγκλωβίστηκε κάτω από τα κάγκελα, «ο κόσμος περνούσε από πάνω της» και εκείνη υπέκυψε στα τραύματά της, διευκρίνισε ο Μπάλσα, σύμφωνα με τον οποίο το θύμα δεν είχε πάνω του ταυτότητα.
Δέκα εννέα άνθρωποι τραυματίστηκαν στο ποδοπάτημα, οι 14 νοσηλεύονται, έκανε γνωστό στο AFP ένας εκπρόσωπος των πυροσβεστών του Καράκας, που δεν θέλησε να κατονομαστεί.
Η συναυλία ακυρώθηκε.
ΣΧΕΤΙΚΑ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό Δελτίο 26/03/2026
- ΚΑΙΡΟΣ Ο καιρός την Παρασκευή 26/03/2026
- ΔΙΕΘΝΗ Tik Tok ALPHA: Η Πρώτη γυναίκα Αρχιεπίσκοπος
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Cosmote Telecom – Ενίσχυση των ψηφιακών υποδομών της χώρας
- ΔΙΕΘΝΗ Ίσως βρέθηκε ο τάφος του Ντ΄ Αρτανιάν
- ΔΙΕΘΝΗ Κρυψώνα πίσω από τον τοίχο για παράνομο εμπόριο ερπετών
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Μικρές Ζημιές και Ρωγμές σε Μονές από τον σεισμό στο Άγιο Όρος