- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Η Ουκρανία λέει πως κατέρριψε 13 drones και πύραυλο που εξαπέλυσε τη νύχτα η Ρωσία
ΔΙΕΘΝΗ
Η πολεμική αεροπορία της Ουκρανίας, ανακοίνωσε σήμερα, ότι κατέρριψε κατά τη διάρκεια της νύχτας 13 από τα 19 drones και έναν από τους έξι πυραύλους που εξαπέλυσε η Ρωσία εναντίον διαφόρων τοποθεσιών.
Κάποια από τα τηλεκατευθυνόμενα μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα μιας κατεύθυνσης που δεν καταρρίφθηκαν δεν πέτυχαν τους στόχους τους, ανέφερε η ουκρανική ΠΑ, μέσω Telegram, χωρίς να εξηγήσει γιατί, ούτε να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες.
Ανέφερε πως τα περισσότερα από τα 13 drones που καταρρίφθηκαν κινούνταν προς τομείς στο αχανές μέτωπο, μήκους κάπου 1.000 χιλιομέτρων.
Πρόσθεσε ακόμη ότι η αντιαεροπορική άμυνα κατέρριψε πύραυλο αέρος-εδάφους Kh-59 στην περιφέρεια Πολτάβα. Σημείωσε ότι ρωσικά αεροσκάφη εκτόξευσαν συνολικά έξι πυραύλους, χωρίς να ξεκαθαρίσει αν οι υπόλοιποι πέντε πέτυχαν τους στόχους τους.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ
Ακολουθήστε τον alphatv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Για περισσότερη ενημέρωση και ειδήσεις ακολουθήστε @AlphaNewsGr στο twitter (X)
ΣΧΕΤΙΚΑ
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό Δελτίο 05/04/2026
- ΚΑΙΡΟΣ Ο καιρός την Μεγάλη Δευτέρα 06/04/2026
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ο Άρης Μουγκοπέτρος στην «Αυτοψία»- Απόψε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Δημοσκόπηση του ALPHA- Μεγάλη Δευτέρα και Μεγάλη Τρίτη
- ΔΙΕΘΝΗ Οδηγοί στις ΗΠΑ λαχτάρισαν με αεροπλάνο- Προσγειώθηκε σε αυτοκινητόδρομο
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ 200 χρόνια από την ηρωική Έξοδο– Κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις μνήμης στο Μεσολόγγι
- ΔΙΕΘΝΗ Πάσχα Καθολικών – Γιορτάζουν την Ανάσταση