- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Ο Στίβεν Τάιλερ ανοίγει το σπίτι του για κακοποιημένες και παραμελημένες νεαρές γυναίκες
ΔΙΕΘΝΗ
Η στέγη για νεαρές γυναίκες ονομάζεται Janie's House, από το γνωστό τραγούδι των Aerosmith του 1989 «Janie's Got a Gun» για ένα νεαρό κορίτσι που στρέφεται στα ναρκωτικά μετά από κακοποίηση.
«Κάνει στην καρδιά μου και στην ψυχή μου καλό. Είναι πραγματικό» δήλωσε ο Στίβεν Τάιλερ, σύμφωνα με το People στην τελετή εγκαινίων.
«Όπως μπορείτε να φανταστείτε το να είσαι σε μια μπάντα με άνδρες για 50 χρόνια, μπορεί να φέρνει προβλήματα» συνέχισε ο τραγουδιστής. «Και αντί να τα εγκαταλείψω, αποφάσισα να πάω σε κέντρο θεραπείας για συνεξάρτηση».
«Ενώ βρισκόμουν εκεί, όλα τα κορίτσια που γνώρισα είχαν κακοποιηθεί είτε σωματικά, διανοητικά ή προφορικά, ή τουλάχιστον το 90% αυτών» τόνισε ο Τάιλερ. «Έτσι όταν βγήκα από εκεί, επένδυσα στο κέντρο Janie. Είπα τι θα κάνεις;».
Ο Στίβεν Τάιλερ δώρισε 500.000 δολ. από την οργάνωσή του Janie’s Fund για να βοηθήσει στην ανακαίνιση της κατοικίας.
Σύμφωνα με το KDVR, το Janie’s House θα φιλοξενεί έως 14 νεαρές γυναίκες ταυτόχρονα, περίπου 30 τον χρόνο.
ΣΧΕΤΙΚΑ
Ιαπωνία: Η G7 δεν έλαβε απόφαση για αποδέσμευση πετρελαϊκών αποθεμάτων - Συζητήθηκαν "όλες οι διαθέσιμες επιλογές", λέει ο επικεφαλής του Διεθνούς Οργανισμού Ενέργειας
ΔΙΕΘΝΗ
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Μεσημεριανό Δελτίο 09/03/2026
- ΚΑΙΡΟΣ Ο καιρός την Τρίτη 10/3/2026
- ΔΙΕΘΝΗ Φωτιά στον σιδηροδρομικό σταθμό της Γλασκόβης
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Καταδίωξη ρομά στη Λαμία: Έσερναν γυναίκα με το αυτοκίνητο
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ένας νεκρός σε φωτιά σε διαμέρισμα στον Ταύρο
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εισαγγελικός κόλαφος στη δίκη της Χρυσής Αυγής
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Νέες καραβιές μεταναστών στην Κρήτη