- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Ο Στίβεν Τάιλερ ανοίγει το σπίτι του για κακοποιημένες και παραμελημένες νεαρές γυναίκες
ΔΙΕΘΝΗ
Η στέγη για νεαρές γυναίκες ονομάζεται Janie's House, από το γνωστό τραγούδι των Aerosmith του 1989 «Janie's Got a Gun» για ένα νεαρό κορίτσι που στρέφεται στα ναρκωτικά μετά από κακοποίηση.
«Κάνει στην καρδιά μου και στην ψυχή μου καλό. Είναι πραγματικό» δήλωσε ο Στίβεν Τάιλερ, σύμφωνα με το People στην τελετή εγκαινίων.
«Όπως μπορείτε να φανταστείτε το να είσαι σε μια μπάντα με άνδρες για 50 χρόνια, μπορεί να φέρνει προβλήματα» συνέχισε ο τραγουδιστής. «Και αντί να τα εγκαταλείψω, αποφάσισα να πάω σε κέντρο θεραπείας για συνεξάρτηση».
«Ενώ βρισκόμουν εκεί, όλα τα κορίτσια που γνώρισα είχαν κακοποιηθεί είτε σωματικά, διανοητικά ή προφορικά, ή τουλάχιστον το 90% αυτών» τόνισε ο Τάιλερ. «Έτσι όταν βγήκα από εκεί, επένδυσα στο κέντρο Janie. Είπα τι θα κάνεις;».
Ο Στίβεν Τάιλερ δώρισε 500.000 δολ. από την οργάνωσή του Janie’s Fund για να βοηθήσει στην ανακαίνιση της κατοικίας.
Σύμφωνα με το KDVR, το Janie’s House θα φιλοξενεί έως 14 νεαρές γυναίκες ταυτόχρονα, περίπου 30 τον χρόνο.
ΣΧΕΤΙΚΑ
Βρετανία: Δύο άνδρες κρίθηκαν ένοχοι για σχεδιασμό επίθεσης στην εβραϊκή κοινότητα της Αγγλίας
ΔΙΕΘΝΗ
Αναδίπλωση του υπ. Άμυνας έπειτα από δηλώσεις του ότι ο ισραηλινός στρατός θα παραμείνει στη Λωρίδα της Γάζας
ΔΙΕΘΝΗ
Βρετανία: Η Σουηδή ακτιβίστρια Γκρέτα Τούνμπεργκ συνελήφθη σε διαδήλωση υπέρ των Παλαιστινίων στο Λονδίνο
ΔΙΕΘΝΗ
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Μεσημεριανό Δελτίο 23/12/2025
- ΚΑΙΡΟΣ Ο καιρός την Τετάρτη 24/12/2025
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς Ολυμπιακός – 5.000 δέματα αγάπης
- ΔΙΕΘΝΗ «Έφυγε» ο Βρετανός ρόκερ Chris Rea σε ηλικία 74 ετών
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τριμερής Σύνοδος Ελλάδας- Κύπρου- Ισραήλ-Έντονη τουρκική ανησυχία
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Υπουργικό συμβούλιο για αγρότες – «Ανοιχτοί σε διάλογο- όχι σε εκβιασμούς»
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Αυξημένη κίνηση – Στα μαγαζιά για τα τελευταία ψώνια