- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Κίνα: Το Πεκίνο αναστέλλει τις πωλήσεις LNG σε ξένους αγοραστές για να διασφαλίσει τις δικές του προμήθειες
ΔΙΕΘΝΗ
Η κινεζική Εθνική Επιτροπή Ανάπτυξης και Μεταρρύθμισης ζήτησε από τις PetroChina Co, Sinopec και Cnooc Ltd να διατηρήσουν για χρήση στο εσωτερικό της χώρας τα χειμερινά φορτία, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ επικαλούμενο πηγές που γνωρίζουν το θέμα.
Η Επιτροπή δεν ήταν προσβάσιμη για σχόλιο, ενώ οι PetroChina, Sinopec και Cnooc δεν ανταποκρίθηκαν άμεσα σε αιτήματα του Reuters για να σχολιάσουν.
Η είδηση έγινε γνωστή καθώς οι εισαγωγείς LNG στην Κίνα επιδιώκουν να παραμείνουν εκτός της αγοράς άμεσης παράδοσης τον φετινό χειμώνα με την ζήτηση να έχει πέσει στο χαμηλότερο επίπεδό της από το 2002, γεγονός που σημαίνει ότι ο μεγαλύτερος εισαγωγέας LNG στον κόσμο πιθανόν να αποφύγει να συναγωνιστεί την πληγείσα από κρίση Ευρώπη για προμήθειες.
Σήμερα, οι κινεζικές αρχές ανακοίνωσαν ότι η χώρα θα αυξήσει κατά πολύ την ικανότητά τους για προμήθεια ενεργειακών προϊόντων και βασικών αγαθών επαναλαμβάνοντας μια πολιτική σταθεροποίησης των τιμών των πρώτων υλών και διασφάλισης των προμηθειών.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε τον alphatv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΑ
«Θα ανταποδώσουμε» δηλώνει ο πρόεδρος Τραμπ μετά την επίθεση του Ισλαμικού Κράτους εναντίον Αμερικανών στη Συρία
ΔΙΕΘΝΗ
Το Κίεβο κατηγορεί τη Μόσχα ότι έπληξε σήμερα με επίθεση drone τουρκικό φορτηγό πλοίο στη Μαύρη Θάλασσα
ΔΙΕΘΝΗ
Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι σκότωσε ανώτερο διοικητή της Χαμάς, έναν «από τους αρχιτέκτονες των επιθέσεων της 7ης Οκτωβρίου 2023 »
ΔΙΕΘΝΗ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
«Θα ανταποδώσουμε» δηλώνει ο πρόεδρος Τραμπ μετά την επίθεση του Ισλαμικού Κράτους εναντίον Αμερικανών στη Συρία
ΔΙΕΘΝΗ
Το Κίεβο κατηγορεί τη Μόσχα ότι έπληξε σήμερα με επίθεση drone τουρκικό φορτηγό πλοίο στη Μαύρη Θάλασσα
ΔΙΕΘΝΗ
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό Δελτίο 13/12/2025
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ «Απόδραση» στα λουτρά Πόζαρ
- ΔΙΕΘΝΗ Γαλλία: Συμμορίες πετούν καρότσια από γέφυρες
- ΔΙΕΘΝΗ Η μάχη του Βασιλιά Καρόλου – Tηλεοπτικό μήνυμα για την ασθένειά του
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων "Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη - ΕΛΠΙΔΑ" - «Ιπτάμενοι» πυροσβέστες μοίρασαν δώρα στους μικρούς ήρωες της ζωής
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ανάρπαστα τα φυσικά έλατα
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Πυροβόλησαν και σκότωσαν φώκια – Σοκαριστικό θέαμα στο Μαύρο Λιθάρι