- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
«Φρένο» σε δύο αμαξοστοιχίες του ΟΣΕ λόγω τεχνικού προβλήματος - Σταδιακή αποκατάσταση της κυκλοφορίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Καταργήθηκαν τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 1591 από Θεσσαλονίκη προς Λάρισα και 1592 από Λάρισα για Θεσσαλονίκη καθώς υπάρχει πρόβλημα τηλεδιοίκησης «Αδυναμία ελέγχου κλειδιών από το ΤΧ5 έως το ΤΧ2», σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Ωστόσο, σταδιακά αποκαθίσταται η κυκλοφορία με την τοποθέτηση προσωπικού, όπως είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας Υποστήριξης Κυκλοφορίας του ΟΣΕ Μακεδονίας- Θράκης, Χρήστος Τούρτας. «Υπάρχει πρόβλημα στο σύστημα τηλεδιοίκησης μεταξύ Κορδελιού και Ευόσμου, οι τεχνικοί μας προσπαθούν να το εντοπίσουν. Η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε -χωρίς να έχει αποκατασταθεί το σύστημα τηλεδιοίκησης- με την τοποθέτηση υπαλλήλων του ΟΣΕ, κλειδούχων», διευκρίνισε ο κ. Τούρτας.
Ανέφερε ακόμη πως από τη Θεσσαλονίκη «αναχώρησε με 35 λεπτά καθυστέρηση η αμαξοστοιχία 1593, για Λάρισα ενώ και η αμαξοστοιχία 1590 που καθυστερούσε στη Σίνδο λόγω του τεχνικού ζητήματος έφτασε, ερχόμενη από Λάρισα, στον Σταθμό Θεσσαλονίκης. Ελπίζουμε σύντομα να εντοπιστεί και να αποκατασταθεί πλήρως το σύστημα τηλεδιοίκησης».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΣΧΕΤΙΚΑ
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό Δελτίο 16/02/2026
- ΚΑΙΡΟΣ Ο καιρός την Τρίτη 17/2/2026
- ΔΙΕΘΝΗ Tik Tok Alpha - O “Dragon” συνδέθηκε με τον ISS
- ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Optima Bank: Με το «βλέμμα» στο 2026 - Η ταχύτερα αναπτυσσόμενή τράπεζα στην Ευρώπη
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Δολοφονία ισοβίτη μέσα στις φυλακές με δύο σφαίρες στο κεφάλι
- ΔΙΕΘΝΗ Συντριβή αεροσκάφους στην Καλιφόρνια – Χαροπαλεύουν πιλότος και επιβάτης
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Τραυματισμένες θαλάσσιες χελώνες κερδίζουν τη μάχη