- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
«Φρένο» σε δύο αμαξοστοιχίες του ΟΣΕ λόγω τεχνικού προβλήματος - Σταδιακή αποκατάσταση της κυκλοφορίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Καταργήθηκαν τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 1591 από Θεσσαλονίκη προς Λάρισα και 1592 από Λάρισα για Θεσσαλονίκη καθώς υπάρχει πρόβλημα τηλεδιοίκησης «Αδυναμία ελέγχου κλειδιών από το ΤΧ5 έως το ΤΧ2», σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Ωστόσο, σταδιακά αποκαθίσταται η κυκλοφορία με την τοποθέτηση προσωπικού, όπως είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας Υποστήριξης Κυκλοφορίας του ΟΣΕ Μακεδονίας- Θράκης, Χρήστος Τούρτας. «Υπάρχει πρόβλημα στο σύστημα τηλεδιοίκησης μεταξύ Κορδελιού και Ευόσμου, οι τεχνικοί μας προσπαθούν να το εντοπίσουν. Η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε -χωρίς να έχει αποκατασταθεί το σύστημα τηλεδιοίκησης- με την τοποθέτηση υπαλλήλων του ΟΣΕ, κλειδούχων», διευκρίνισε ο κ. Τούρτας.
Ανέφερε ακόμη πως από τη Θεσσαλονίκη «αναχώρησε με 35 λεπτά καθυστέρηση η αμαξοστοιχία 1593, για Λάρισα ενώ και η αμαξοστοιχία 1590 που καθυστερούσε στη Σίνδο λόγω του τεχνικού ζητήματος έφτασε, ερχόμενη από Λάρισα, στον Σταθμό Θεσσαλονίκης. Ελπίζουμε σύντομα να εντοπιστεί και να αποκατασταθεί πλήρως το σύστημα τηλεδιοίκησης».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΣΧΕΤΙΚΑ
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό δελτίο 8/2/2026
- ΑΘΛΗΤΙΚΑ Νέα ταλέντα ζητούν στήριξη- Βάζει πλώρη για τους Ολυμπιακούς Αγώνες
- ΔΙΕΘΝΗ "Ανεμοδαρμένα ύψη"- Πρεμιέρα στο Λονδίνο
- ΔΙΕΘΝΗ Βενετσιάνικο καρναβάλι- Αντίστροφη μέτρηση
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Σε καρναβαλικούς ρυθμούς- Κουδουνοφόροι στο Σοχό Θεσσαλονίκης
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Πρώτοι στις πανελλαδικές- Τίμησαν τους αριστούχους
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Τέλος εποχής για τα περίπτερα- Κάθε χρόνο και λογότερα