- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
«Φρένο» σε δύο αμαξοστοιχίες του ΟΣΕ λόγω τεχνικού προβλήματος - Σταδιακή αποκατάσταση της κυκλοφορίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Καταργήθηκαν τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 1591 από Θεσσαλονίκη προς Λάρισα και 1592 από Λάρισα για Θεσσαλονίκη καθώς υπάρχει πρόβλημα τηλεδιοίκησης «Αδυναμία ελέγχου κλειδιών από το ΤΧ5 έως το ΤΧ2», σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Ωστόσο, σταδιακά αποκαθίσταται η κυκλοφορία με την τοποθέτηση προσωπικού, όπως είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας Υποστήριξης Κυκλοφορίας του ΟΣΕ Μακεδονίας- Θράκης, Χρήστος Τούρτας. «Υπάρχει πρόβλημα στο σύστημα τηλεδιοίκησης μεταξύ Κορδελιού και Ευόσμου, οι τεχνικοί μας προσπαθούν να το εντοπίσουν. Η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε -χωρίς να έχει αποκατασταθεί το σύστημα τηλεδιοίκησης- με την τοποθέτηση υπαλλήλων του ΟΣΕ, κλειδούχων», διευκρίνισε ο κ. Τούρτας.
Ανέφερε ακόμη πως από τη Θεσσαλονίκη «αναχώρησε με 35 λεπτά καθυστέρηση η αμαξοστοιχία 1593, για Λάρισα ενώ και η αμαξοστοιχία 1590 που καθυστερούσε στη Σίνδο λόγω του τεχνικού ζητήματος έφτασε, ερχόμενη από Λάρισα, στον Σταθμό Θεσσαλονίκης. Ελπίζουμε σύντομα να εντοπιστεί και να αποκατασταθεί πλήρως το σύστημα τηλεδιοίκησης».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό Δελτίο 26/03/2026
- ΚΑΙΡΟΣ Ο καιρός την Παρασκευή 26/03/2026
- ΔΙΕΘΝΗ Tik Tok ALPHA: Η Πρώτη γυναίκα Αρχιεπίσκοπος
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Cosmote Telecom – Ενίσχυση των ψηφιακών υποδομών της χώρας
- ΔΙΕΘΝΗ Ίσως βρέθηκε ο τάφος του Ντ΄ Αρτανιάν
- ΔΙΕΘΝΗ Κρυψώνα πίσω από τον τοίχο για παράνομο εμπόριο ερπετών
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Μικρές Ζημιές και Ρωγμές σε Μονές από τον σεισμό στο Άγιο Όρος