- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Ηλεκτρονική η επίδοση εγγράφων από το ΣτΕ και τα μεγάλα Διοικητικά Δικαστήρια
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Οι επιδόσεις εγγράφων από το Συμβούλιο της Επικρατείας και τα Διοικητικά Δικαστήρια Αθηνών, Πειραιώς, Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων και Τρίπολης προς το Ελληνικό Δημόσιο θα διενεργούνται πλέον ηλεκτρονικά, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Δικαιοσύνης.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργών Δικαιοσύνης Γιώργου Φλωρίδη και Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωνσταντίνου Χατζηδάκη, η οποία δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, μετά την πάροδο 6 μηνών το σύστημα ηλεκτρονικής επίδοσης εγγράφων θα επεκταθεί σε όλα τα Διοικητικά Δικαστήρια της χώρας.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η ηλεκτρονική επίδοση θα «πραγματοποιείται μέσω διαλειτουργικότητας μεταξύ του Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης Δικαστικών Υποθέσεων Διοικητικών Δικαστηρίων (ΟΣΔΔΥ ΔΔ) και του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους (ΟΠΣ ΝΣΚ.), με σκοπό την επιτάχυνση και ποιοτική αναβάθμιση της λειτουργίας της Διοικητικής Δικαιοσύνης».
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ
Ακολουθήστε τον alphatv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Για περισσότερη ενημέρωση και ειδήσεις ακολουθήστε @AlphaNewsGr στο twitter (X)
ΣΧΕΤΙΚΑ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό Δελτίο 23/11/2025
- ΔΙΕΘΝΗ Στο πνεύμα των γιορτών – Εμβληματικό χριστουγεννιάτικο τραγούδι
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Εκδήλωση για την ημέρα των ενόπλων δυνάμεων
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ενίσχυση 250 ευρώ από αύριο σε συνταξιούχους – Πολιτική αντιπαράθεση
- ΔΙΕΘΝΗ «Άγουρες» συμμορίες στο Σικάγο – Νεκρός 14χρονος από πυροβολισμούς
- ΔΙΕΘΝΗ Σχέδιο για το τέλος του πολέμου στην Ουκρανία - «Παράθυρο» από Τραμπ για αλλαγές
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ «Πήραν φωτιά» τα ρακοκάζανα στην Κρήτη - Με μουσική και γλέντι στο έθιμο