Πανηγυρισμοί για τη νίκη Ερντογάν στην Τουρκία -Πληροφορίες για τα πρώτα αποτελέσματα
Απευθείας σύνδεση με την Κωνσταντινούπολη και τη Σοφία Κωστίδη και μας ενημερώνει για τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών.
Ο Ερντογάν δείχνει να οδεύει προς τη νίκη
Ο απερχόμενος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δείχνει πως οδεύει προς μια νέα νίκη για την προεδρία της Τουρκίας σήμερα, στο τέλος του δεύτερου γύρου των προεδρικών εκλογών, που επιβεβαιώνουν μια βούληση για σταθερότητα από την πλευρά των πολιτών.
Σύμφωνα με το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, μετά την καταμέτρηση των δύο τρίτων των ψηφοδελτίων, ο αρχηγός του κράτους που είναι στην εξουσία τα τελευταία είκοσι χρόνια, έχει σημαντικό προβάδισμα με σχεδόν το 55% των ψήφων, έναντι 45% του σοσιαλδημοκράτη αντιπάλου του Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.
Τα στοιχεία αυτά που δημοσιεύθηκαν 90 λεπτά μετά το τέλος της ψηφοφορίας ενδέχεται ωστόσο να τροποποιηθούν.
Ακολουθήστε τον alphatv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





