Το e-mail σας αποθηκεύτηκε με επιτυχια!
escor
hit to search

ΔΕΣ ΤΟ ΣΤΟ WEB TV

THE SECRET SONG

ΔΕΣ ΤΟ ΣΤΟ WEB TV

SECRET SONG

Το πιο αγαπημένο, μυστικό μας τραγούδι!

Πόσες προσωπικές στιγμές έχουμε συνδέσει με μελωδίες και στίχους; Πώς θα νιώθαμε αν θα βλέπαμε το αγαπημένο μας, το «δικό μας» τραγούδι να ζωντανεύει με πρωταγωνιστές οικεία μας πρόσωπα;

Το The Secret Song, το ομορφότερο μουσικό event της ελληνικής τηλεόρασης, αποτελεί μία μοναδική μουσική εμπειρία γεμάτη εκπλήξεις, χαρά αλλά και συγκίνηση!

Τραγουδιστές, ηθοποιοί και παρουσιαστές θα κάθονται στην λευκή καρέκλα του The Secret Song, στα σκοτεινά, χωρίς να έχουν την παραμικρή ιδέα για το τι θα συμβεί. Η συμφωνία είναι να αφήσουν τους εαυτούς τους ελεύθερους να εκπλαγούν, να συγκινηθούν, ακόμη και να τσαλακωθούν.

Και όλα αυτά γιατί θα βρεθούν μπροστά σε μια μοναδική έκπληξη: Ένα τραγούδι που αγαπούν, ένα τραγούδι που κάτι σημαίνει για τη ζωή τους ερμηνεύεται από έναν αγαπημένο τους καλλιτέχνη, με την συμμετοχή δικών τους ανθρώπων και παρουσιάζεται στη σκηνή του The Secret Song.

Ποια θα είναι η αντίδρασή τους ακούγοντας το αγαπημένο τους τραγούδι και βλέποντας οικεία τους πρόσωπα να βρίσκονται στη σκηνή;

Με όχημα ένα τραγούδι, η Ναταλία Γερμανού οργανώνει την πιο τρυφερή έκπληξη στους καλεσμένους όπου μουσική και τραγούδια ζωντανεύουν… κυριολεκτικά στο πιο συναισθηματικό και όμορφο μουσικό event τη ελληνικής τηλεόρασης.