Το e-mail σας αποθηκεύτηκε με επιτυχια!
escor
hit to search

Μ. Δευτέρα στις 00:15

ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Μ. Δευτέρα στις 00:15

ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Ενα φιλμ, πιο επίκαιρο από ποτέ. Μια ερωτική τριλογία, με κοινό φινάλε.

Σημείωσε ρεκόρ εισιτηρίων (700.000) στην Ελλάδα. Κατέκτησε την πρώτη θέση του box office ελληνικής και ξένης ταινίας των τελευταίων δέκα χρόνων. Διανεμήθηκε σε 25 χώρες παγκοσμίως (Αμερική, Ευρώπη, Ασία, Ισραήλ).
 
«Ένας άλλος κόσμος», η δεύτερη κινηματογραφική δουλειά τού Χριστόφορου Παπακαλιάτη, ένα φιλμ, πιο επίκαιρο από ποτέ. Μια ερωτική τριλογία, με κοινό φινάλε, η οποία ξεδιπλώνεται στην Ελλάδα του σήμερα. Σε μια Ελλάδα που αλλάζει ραγδαία. 
Τρεις ιστορίες που ενώνουν Έλληνες και ξένους πολίτες. Τρεις ιστορίες που φέρνουν κοντά δύο διαφορετικούς κόσμους. 
Τρεις γενιές Ελλήνων που πολεμούν να αντέξουν μια σκληρή πραγματικότητα και ξεφεύγουν μέσα από έναν δυνατό έρωτα. Τρεις γενιές ξένων πολιτών που βρίσκονται στη χώρα μας και ερωτεύονται Έλληνες στη δυσκολότερη περίοδο. 
Κάθε ιστορία έχει τον τίτλο της. Κάθε ιστορία έχει τη δική της ματιά, το δικό της δίλλημα και τη δική της ανατροπή έως ότου ενωθούν σε μια ενιαία πλοκή. Μύθοι και πραγματικότητα χτίζονται και γκρεμίζονται πότε γλυκά, πότε βίαια. 
Διαφορετικές οπτικές, από διαφορετικές γενιές. Ο παρανομαστής, όμως, κοινός. Η οικονομική κρίση, το εργασιακό, το μεταναστευτικό, ο φασισμός, αλλά και το αιώνιο ερώτημα «ο Έρωτας μπορεί να τα αλλάξει όλα;». 
Ένα καστ σημαντικών ηθοποιών από Ελλάδα, Ευρώπη, Αμερική και Ασία δίνει φως στους ήρωες και τις ιστορίες τους. Ανάμεσά τους, ο J.K. Simmons, ο οποίος βραβεύτηκε με Όσκαρ Β’ ανδρικού ρόλου, αλλά και Χρυσή Σφαίρα, για την ταινία «Whiplash» («Χωρίς μέτρο»). 
Πρωταγωνιστούν, επίσης, οι: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Andrea Osvart, Μαρία Καβογιάννη, Μηνάς Χατζησάββας, Tawfeek Barhom, Νίκη Βακάλη.
 
Η ταινία κυκλοφόρησε στο εξωτερικό με τον τίτλο «Worlds apart».
 
Παραγωγή: PLUS PRODUCTIONS S.A.
Σε συμπαραγωγή: ALPHA TV, ΟΤΕ TV και AEGEAN
Παραγωγοί: Κώστας Σούσουλας - Χριστόφορος Παπακαλιάτης - Chris Papavasiliou – Δωροθέα Πασχαλίδου