Το e-mail σας αποθηκεύτηκε με επιτυχια!
escor
hit to search

Παρασκευή 24/05 στις 22:00

ΑΙΓΑΙΟ SOS

Παρασκευή 24/05 στις 22:00

ΑΙΓΑΙΟ SOS

Κωμωδία ελληνικής παραγωγής 2018

Σκηνοθεσία: Πιέρρος Ανδρακάκος
Σενάριο: Γιάννης Παπαδόπουλος, Μαργαρίτης Παπαδόπουλος Δημήτρης Μαρουδής
Ηθοποιοί: Πάνος Βλάχος, Θοδωρής Αθερίδης, Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Ευαγγελία Συριοπούλου, Τζερόμ Καλουτά, Δήμητρα Κολλά, Σοφία Παυλίδου, Κωνσταντίνος Μπιμπής, Nina Senicar, Νίκος Μίχας, Θανάσης Κουρλαμπάς, Κωνσταντίνος Γεωργαλής, Κωνσταντίνος Μουταφτσής, Γιάννης Ζωγράφος, Κωνσταντίνος Αρνόκουρος
Διάρκεια: 90 λεπτά
Σήμανση: 12

 

Καλοκαίρι 2018. Οι σχέσεις Ελλάδας και Τουρκίας βρίσκονται σε οριακό σημείο. Ένας μεγάλος σεισμός φέρνει στην επιφάνεια μια βραχονησίδα στα θαλάσσια σύνορα με την Τουρκία. Έλληνες ΟΥΚΑΔΕΣ και Τούρκοι ορμούν στο νησί και το διεκδικούν αλλά ένα ρήγμα στο έδαφος χωρίζει το νησί δημιουργώντας ένα φυσικό σύνορο και ο καθένας βάζει σε μια πλευρά τη σημαία της χώρας του.

Όλοι αναμένουν εντολές για τα επόμενα βήματα, αλλά εν μέσω τουριστικής περιόδου οι πολιτικές ηγεσίες διστάζουν και καθυστερούν. Σιγά-σιγά δημιουργείται στο νησί μια κοινότητα από ετερόκλητους ανθρώπους που εκπροσωπούν διαφορετικά πρότυπα της ελληνικής πραγματικότητας, που καλούνται να επιβιώσουν σε πολύ δύσκολες συνθήκες.

Μέσα από τη συνεχή απειλή πολέμου, την αφόρητη ζέστη και την αναμονή, αλλά και τις συγκρούσεις αυτής της αναγκαστικής συγκατοίκησης, δημιουργούνται διάφορα αστεία αλλά και σοβαρά περιστατικά μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων. Πείνα, τρέλα, έρωτες και στρατιώτες διατεθειμένοι να αλληλοσκοτωθούν για χάρη μιας γυναίκας, σε μια μάχη που αναμένεται να είναι πολλών ρίχτερ.

 

  • Η Ελένη Φουρέιρα ερμηνεύει το τραγούδι των τίτλων «Καραμέλα»

  • H Σέρβα ηθοποιός με διεθνή καριέρα Nina Senicar ερμηνεύει τον ρόλο της Τουρκάλας Nazli Nazlioglu.