- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Τη διαγραφή του Κ. Μπογδάνου ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«Εχθές το βράδυ ο βουλευτής της ΝΔ κ. Μπογδάνος αναπαρήγαγε δημοσίευμα από γνωστή ακροδεξιά ιστοσελίδα, το οποίο στην αρχική του μορφή δημοσίευσε ονόματα μαθητών νηπιαγωγείου της Αθήνας», αναφέρει, σε ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ και σημειώνει πως «πρόκειται για μια εγκληματική και φρικιαστική ενέργεια που έχει ως αποτέλεσμα να στοχοποιήσει μικρά παιδιά υποκινώντας πράξεις βίας εναντίον τους».
Η αξιωματική αντιπολίτευση τονίζει ότι «ο κ. Μητσοτάκης είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για όλα αυτά, αφού έχει μετατρέψει την κυβέρνησή του σε κυβέρνηση του ΛΑΟΣ και των αρνητών του Ολοκαυτώματος».
Όπως επισημαίνει, «το μόνο που έχει να κάνει ο κ. Μητσοτάκης αν δεν καλύπτει αυτές τις φασιστικές πρακτικές είναι να πει πώς βρέθηκε στα χέρια του βουλευτή του η λίστα με τα προσωπικά δεδομένα νηπίων και στη συνέχεια να τον διαγράψει».
Ακολουθήστε τον alphatv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΑ
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό Δελτίο 10/12/2025
- ΚΑΙΡΟΣ Ο καιρός την Πέμπτη 11/12/2025
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ 75 χρόνια όμιλος FOURLIS
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ «Φύτεψε σήμερα. Ανέπνευσε αύριο» - δεντροφύτεση στη Σέριφο
- ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Ακριβές γιορτές – Το σχόλιο του Μ. Παπαγεωργίου
- ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Νέο χρώμα τιμολογίου ρεύματος για σπίτια και επιχειρήσεις
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Με τη κατάθεση Γεωργιάδη συνεχίστηκε η δίκη των πρώην προστατευόμενων μαρτύρων για τη Novartis