- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Σήμερα ψηφίζεται η τροπολογία για την παραγωγή αντισηπτικών προϊόντων που θα διατεθούν στην ελληνική αγορά
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων για την παραγωγή αντισηπτικών προϊόντων που θα διατεθούν στην ελληνική αγορά.
Όπως αναφέρεται στην αιτιολογική έκθεση της τροπολογίας, «προκειμένου να διασφαλιστεί ότι κατά την περίοδο που υφίσταται ο κίνδυνος της διασποράς του κορωνοϊού covid-19 θα υπάρχουν επαρκή αποθέματα αντισηπτικών προϊόντων στην εγχώρια αγορά, κρίνεται απαραίτητο να προβλεφθεί η δυνατότητα παραγωγής των ανωτέρων προϊόντων σε βιομηχανίες, οι οποίες είναι ήδη κάτοχοι σχετικής άδειας παραγωγής φαρμακευτικών ή καλλυντικών προϊόντων».
Η τροπολογία κατατέθηκε στο νομοσχέδιο κύρωσης των ΠΝΠ για τις «Κατεπείγουσες ρυθμίσεις επίταξης ακινήτων για την αποφυγή διακινδύνευσης της δημόσιας τάξης και υγείας» και την «Αναστολή της υποβολής αιτήσεων χορήγησης ασύλου (Α' 45)», το οποίο ψηφίζεται σήμερα από την Ολομέλεια της Βουλής.
ΣΧΕΤΙΚΑ
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό δελτίο 8/1/2026
- ΔΙΕΘΝΗ Πόλεμος στην Ουκρανία: Με άλογα οι Ρώσοι στρατιώτες
- ΔΙΕΘΝΗ Προκλητικές δηλώσεις- Ζητά τα ρέστα η Τουρκία
- ΔΙΕΘΝΗ Από τη Βενεζουέλα έως το Ιράν- Τα σχέδια Τραμπ και οι αντιδράσεις
- ΔΙΕΘΝΗ Το Ιράν "φλέγεται"- Αιματηρές διαδηλώσεις
- ΔΙΕΘΝΗ Κυνήγι για το πετρέλαιο της Βενεζουέλας- Αμερικανικό ρεσάλτο
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Μοιραία συμπλοκή ανηλίκων στις Σέρρες- Αποκαλυπτική μαρτυρία στον ALPHA