- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Στέλιος Πέτσας: Ο κ.Τσίπρας καταφεύγει σε ύβρεις και σε ευθεία παρέμβαση στη λειτουργία της προανακριτικής
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ύβρεις και "ευθεία παρέμβαση στην λειτουργία της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής", καταλογίζει στον Αλέξη Τσίπρα ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, απαντώντας σε ανάρτηση του πρώτου.
«Βυθισμένος στα εσωκομματικά του προβλήματα, ο κ. Τσίπρας καταφεύγει, όχι μόνο σε ύβρεις, αλλά και σε ευθεία παρέμβαση στη λειτουργία της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής.
Η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ που προσπαθεί εδώ και μέρες να μην επιτρέψει την εξέταση των προστατευόμενων μαρτύρων, όπως ακριβώς εξετάστηκαν και από τον εισαγγελέα, καθώς και ο πανικός του κ. Τσίπρα, επιβεβαιώνουν την ύπαρξη ενός παρακρατικού-παραδικαστικού κυκλώματος που εξύφανε μια πρωτοφανή πολιτική σκευωρία.
Με την ανάρτησή του, ο κ. Τσίπρας επιβεβαιώνει επίσης ότι όσα είπε περί ελέγχου των 'αρμών της εξουσίας', είχε ήδη επιχειρήσει να τα εφαρμόσει όταν ήταν πρωθυπουργός. Οι κουκούλες βγαίνουν και αποκαλύπτεται το δικό του πρόσωπο», σημειώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Με ανάρτησή του στο Facebook, ο Αλέξης Τσίπρας είχε κατηγορήσει την κυβέρνηση για θεσμική εκτροπή, σε ό,τι αφορά τους προστατευόμενους μάρτυρες της υπόθεσης Novartis.
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό δελτίο 1/7/2025
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ TikTok ALPHA
- ΔΙΕΘΝΗ Θύελλα στην Τουρκία για σκίτσο του Μωάμεθ που δημοσίευσε σατυρικό περιοδικό- Οργή και συλλήψεις
- ΔΙΕΘΝΗ Έρχεται η υπερ-νοημοσύνη- Επενδύονται δισεκατομμύρια
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Eπιθεώρηση του Στόλου από τον ΠτΔ Κωνσταντίνο Τασούλα- Οι φρουροί του Αιγαίου
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Πίεση στη Λιβύη- Ανήσυχη και η Κομισιόν
- ΔΙΕΘΝΗ Αμερικανικοί δασμοί- Παζάρι της ΕΕ με Ντ. Τραμπ