- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Τ. Θεοδωρικάκος: Ο εκλογικός νόμος δεν δημιουργεί πρόβλημα σε όποιον φιλοδοξεί να είναι πρώτο κόμμα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αναφερόμενος στην αρνητική κριτική της αντιπολίτευσης για τον νέο εκλογικό νόμο, ο κ. Θεοδωρικάκος τόνισε ότι δεν παρατηρείται «καμία τρομερή αντίθεση γιατί είναι ένας εκλογικός νόμος που διασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό την αναλογικότητα, αλλά δίνει και τη δυνατότητα στο πρώτο κόμμα να διεκδικεί την αυτοδυναμία».
Υπογράμμισε, ακόμη, ότι με την κατάθεση του εκλογικού νόμου τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, ξεκαθαρίζουν οι όροι του πολιτικού παιχνιδιού 3,5 χρόνια πριν από τις εκλογές και επανέλαβε ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας.
Μιλώντας για το μεταναστευτικό, ο κ. Θεοδωρικάκος το χαρακτήρισε περίπλοκο πρόβλημα και σημείωσε ότι, παρότι το υπουργείο Εσωτερικών δεν έχει την αρμοδιότητα, είναι σε επικοινωνία με δήμους ώστε μέσα από έναν ουσιαστικό διάλογο να βρεθούν αποτελεσματικές λύσεις.
Φωτογραφία Eurokinissi
ΣΧΕΤΙΚΑ
Σεσημασμένος Σουδανός με χειροπέδες- Δεν μπορούν να τον απελάσουν: Το σχόλιο του Στ. Θεοδωράκη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Μεσημεριανό Δελτίο 10/03/2026
- ΚΑΙΡΟΣ Ο καιρός την Τετάρτη 11/3/2026
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Δωρεά πυροσβεστικών οχημάτων από Βαρδινογιάννειο ίδρυμα και Motor Oil
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Αυλαία σύγκρουσης για ΟΠΕΚΕΠΕ – Καταγγελίες για εξεταστική συγκάλυψης
- ΔΙΕΘΝΗ Βέλγιο: Ξυλοδαρμός νεαρού που υπερασπίστηκε γυναίκες
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ 13 κιλά ηρωίνης εντοπίστηκαν σε διαμέρισμα στου Ρέντη
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εμπρηστική επίθεση σε καφετέρια στους Αγ. Αναργύρους