- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Στη Βουλή διαβιβάστηκε η μήνυση του Ανδ. Λοβέρδου για την υπόθεση της Novartis
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Οι αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου Ευάγγελος Ζαχαρής και Λάμπρος Σοφουλάκης, μέσω του εισαγγελέα του Ανωτάτου Ποινικού Δικαστηρίου Βασίλη Πλιώτα και του υπουργείου Δικαιοσύνης, διαβίβασε στη Βουλή τη μήνυση του Ανδρέα Λοβέρδου μαζί με όλα τα πρόσθετα στοιχεία που έχει καταθέσει ο βουλευτής.
Στα στοιχεία αυτά περιλαμβάνονται και οι επτά μηνύσεις που έχει καταθέσει ο Ανδρέας Λοβέρδος στη Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών σχετικά με την υπόθεση της Novartis και έχουν παραμείνει «παγωμένες».
Η μήνυση του Ανδρέα Λοβέρδου θα συσχετιστεί με την δικογραφία που έχει διαβιβαστεί στην Βουλή (13/9/19) για την ίδια υπόθεση προκειμένου διερευνήσει τυχόν αξιόποινες πράξεις πολιτικών προσώπων.
Φωτογραφία Eurokinissi
ΣΧΕΤΙΚΑ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό Δελτίο 19/3/2026
- ΚΑΙΡΟΣ Ο καιρός την Παρασκευή 20/3/2026
- ΔΙΕΘΝΗ Tik Tok Alpha Αυστραλία- Τρύπωσε σε ράφι με παιχνίδια
- ΑΘΛΗΤΙΚΑ Η Novibet χορηγός στη θρυλική Σάντος – Στη φανέλα της βραζιλιάνικης ομάδας
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Μαθητές από τα Χανιά - Εικονική δίκη για τους κινδύνους στα social
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ημερίδα Κeele Greece για την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή - 6.000 γεννήσεις ετησίως στην Ελλάδα
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Κινητικότητα στην Κεντροαριστερά - Μήνυμα Ανδρουλάκη και αντιδράσεις