- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Σε αναστολή τέθηκε η ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας με απόφαση του Γ. Φλωρίδη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε αναστολή, τέθηκε όλη η ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας, με απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης Γιώργου Φλωρίδη. Η αναστολή λειτουργίας της υπηρεσίας αυτής θα ισχύσει μέχρι να γίνει η αναδιοργάνωσή της.
Η απόφαση αυτή, ελήφθη μετά τη δυσλειτουργία που εντοπίστηκε στη συγκεκριμένη υπηρεσία, καθώς, ένας ιατροδικαστής έχει πεθάνει, η μέχρι πρότινος επικεφαλής, έχει τεθεί σε αργία, ένας έχει παραιτηθεί και ο τέταρτος ιατροδικαστής, έχει εμπλακεί στην υπόθεση της 25χρονης κατηγορούμενης μητέρας από την Αμαλιάδα.
Παράλληλα, από τη συγκεκριμένη υπηρεσία είχαν εκδοθεί ιατροδικαστικές εκθέσεις τόσο για τους θανάτους των δύο παιδιών της άλλης κατηγορούμενης μητέρας από την Πάτρα, όσο και για τα δύο από τα βρέφη που ομολόγησε η 25χρονη, ότι δολοφόνησε.
Για όσα περιστατικά προκύψουν, μέχρι να στελεχωθεί εκ νέου η ιατροδικαστική Πατρών, θα επιλαμβάνεται η ιατροδικαστική υπηρεσία Κορίνθου.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ
Ακολουθήστε τον alphatv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Για περισσότερη ενημέρωση και ειδήσεις ακολουθήστε @AlphaNewsGr στο twitter (X)
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό Δελτίο 10/7/2025
- ΚΑΙΡΟΣ Ο καιρός την Παρασκευή 11/7/2025
- ΔΙΕΘΝΗ Το κρέας κερδίζει στο «τραπέζι» τα έντομα
- ΔΙΕΘΝΗ Νέα γκάφα του Τραμπ – Τα αγγλικά του πρόεδρου της Λιβερίας
- ΔΙΕΘΝΗ Τα παιδιά που άρπαξαν αντάρτες – Βρέθηκε στα 48 του
- ΔΙΕΘΝΗ Τουρκία- Νέα σύλληψη δημάρχου – Αντιπολίτευση κατά Ερντογάν
- ΔΙΕΘΝΗ Επόμενη μέρα στην Ουκρανία – Διεθνής διάσκεψη στην Ιταλία