- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Νέα Αριστερά: Επικίνδυνη εξέλιξη η απόφαση του ΚΥΣΕΑ για τον απόπλου της φρεγάτας ΥΔΡΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Η απόφαση του ΚΥΣΕΑ για τον απόπλου της φρεγάτας ΥΔΡΑ συνιστά μια επικίνδυνη εξέλιξη, έναν κρίκο στην αλυσίδα της εμπλοκής της χώρας μας σε μια απρόβλεπτη πολεμική σύρραξη», αναφέρει η Νέα Αριστερά σε ανακοίνωσή της.
Ειδικότερα τονίζει ότι «την ώρα που στην περιοχή απειλείται γενικότερη ανάφλεξη η Ελλάδα αυτοβούλως μπαίνει στο επίκεντρο», ενώ κάνει λόγο για «εξέλιξη που δύναται να φέρει τη χώρα, αλλά και το προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων μπροστά σε σοβαρούς κινδύνους».
Η Νέα Αριστερά αναφέρει ότι «οι κύριοι Μητσοτάκης και Δένδιας βάζουν την Ελλάδα στην πρώτη γραμμή των πολεμικών επιχειρήσεων στη Μέση Ανατολή τόσο με την αποστολή της φρεγάτας όσο και με τη λειτουργία του επιχειρησιακού κέντρου στην Λάρισα». «Εμείς λέμε ξεκάθαρα: Καμία εμπλοκή σε μια πολεμική σύρραξη που δεν έχει σχέση ούτε με την άμυνα, ούτε με τα κυριαρχικά μας δικαιώματα», τονίζεται στην ανακοίνωση.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε τον alphatv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Για περισσότερη ενημέρωση και ειδήσεις ακολουθήστε @AlphaNewsGr στο twitter (X)
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό δελτίο 1/7/2025
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ TikTok ALPHA
- ΔΙΕΘΝΗ Θύελλα στην Τουρκία για σκίτσο του Μωάμεθ που δημοσίευσε σατυρικό περιοδικό- Οργή και συλλήψεις
- ΔΙΕΘΝΗ Έρχεται η υπερ-νοημοσύνη- Επενδύονται δισεκατομμύρια
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Eπιθεώρηση του Στόλου από τον ΠτΔ Κωνσταντίνο Τασούλα- Οι φρουροί του Αιγαίου
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Πίεση στη Λιβύη- Ανήσυχη και η Κομισιόν
- ΔΙΕΘΝΗ Αμερικανικοί δασμοί- Παζάρι της ΕΕ με Ντ. Τραμπ